HOROSCOP: 28 de ani de ghinion pentru aceasta zodie. Cum poţi scăpa de acest blestem

O zodie este bine să se ia măsurile necesare cu privire la o problemă de carieră, de familie, de avere sau de dezvoltare personală care vor putea fi remediate sau recuperate, cel mai devreme, peste aproximativ 28 de ani, adică spre 2045. Este vorba despre Capricorn.

RomaniaTV.net
26 dec. 2017, 19:24
HOROSCOP: 28 de ani de ghinion pentru aceasta zodie. Cum poţi scăpa de acest blestem

Chiar dacă nativii vor ține cont de sfaturile unor prieteni, totuși, ceea ce va conta va fi concluzia la care vor ajunge pe cont propriu, printr-un efort de gândire din care vor elimina orice urmă de sentiment(alism).

Starea de stres relațional instaurat o dată cu intrarea planetei Marte în Scorpion va dura, cu intensități diferite, până la sfârșitul lunii ianuarie 2018. Necunoscutul, însă, lucrează și pentru ei. În cazul celor născuți în Capricorn, se poate vorbi de o bogată activitate (sau doar de o preocupare, îngrijorare, îngândurare) cu miză legală, juridică.

Poate fi vorba de acte, conflicte, evenimente care nu pot fi rezolvate decât în și prin aplicarea legii. Saturn le poate oferi o soluție sau, invers, singura soluție oferită de influxurile acestei planete este să se recurgă la textul legii, acesta să fie acceptat dar și cunoscut în profunzime.