Horoscop 28 iulie 2015: Marţi, trei ceasuri rele? Ce v-au rezervat astrele

HOROSCOP 28 IULIE 2015. Ce v-au rezervat astrele pentru marţi, în funcţie de zodie. 

27 iul. 2015, 20:03
Horoscop 28 iulie 2015: Marţi, trei ceasuri rele? Ce v-au rezervat astrele

Horoscop 28 iulie 2015 – Berbec

Esti un slujitor devotat al intregii omeniri, daca ai putea, gata sa iti dedici timpul, energia, banii, iubirea cat mai multor oameni care au nevoie de un sprijin. O misiune cu iz umanitar ti s-ar potrivi de minune: oare te-ai gandit vreodata sa te inscrii in vreo fundatie ca voluntar? Daca nu, atunci te dedici celor din preajma ta, care te vor aproape ca umar de plans, ureche de ascultat, mana de ajutor. Cu atata caldura, atata devotament, atata aplecare asupra lor, vei impresiona pe toata lumea! Ai alura de erou astazi, un erou cu o misiune minunata de indeplinit, si recompensa ta nu e materiala, nu e palpabila, ci e acea fantastica senzatie de implinire ca ai putut ridica pe cineva inapoi la lumina!

Horoscop 28 iulie 2015 – Taur

Te-ai gandit vreodata ce rol important joci in viata altora? Priveste un pic in jurul tau sa descoperi cine te priveste cu atata consideratie si respect incat tot ce-i spui e litera de lege. E semn ca exista oameni care te respecta pentru ceea ce reprezinti, care tin cont de sfaturile tale si deci in ochii lor esti un maestru, un erou salvator, deci nu trebuie sa-i dezamagesti niciodata. Ofera-le in continuare sfaturile de care ai ei nevoie, pentru ca ai multa experienta. Inteligenta, intelepciunea, modul tau diferit de a privi lucrurile denota ca ai tot dreptul de a da si altora un exemplu de maturitate, deci invata-i si pe ei sa te urmeze!

Horoscop 28 iulie 2015 – Gemeni

Vestile care vin de la cei dragi de departe sau de aproape au ca numitor comun veselia, pentru ca afli numai lucruri frumoase de la ei! Poti afla vesti despre venirea pe lume a unui copil sau despre faptul ca o prietena draga urmeaza sa devina mamica, afli lucruri superbe despre viitoare casatorii sau recente logodne, dar si tu ai o veste excelenta pe buze si simti nevoia sa o faci publica acum, cat e calda! Spune-o, multa lume se va bucura de ceea ce ai tu de transmis, deci lasa modestia deoparte. De ce crezi ca vestea ta e mai prejos sau mai banala? Nici vorba, e cea mai mare bucurie a ta de azi, deci merita impartasita! Telefoanele se vor incalzi datorita acestui schimb intens de mesaje.

Horoscop 28 iulie 2015 – Rac

Succesele acestei zile au un efect emotional extraordinar, pentru ca iti dau curaj si incredere in valoarea proprie. O persoana importanta te apreciaza sincer pentru ceea ce ai realizat si esti mandru de tine. Lasa frica la o parte si profita de auspiciile foarte bune ale acestei zile in care chiar si cele mai dificile proiecte pot evolua spectaculos. Fa un pas in fata si spune ca esti cel mai bun, deoarece reusita depinde foarte mult si de parerea pe care o ai despre tine

Horoscop 28 iulie 2015 – Leu

Ai un mare tel de atins in cariera, dar e cale lunga pana vei ajunge la materializarea lui. Trebuie sa mai pui, din cand in cand, mana pe carte, sa inveti cate ceva nou pe parcurs, sa te pui la curent cu noutatile din domeniul tau de activitate, sa apelezi la persoane specializate, deci cauta mijloacele concrete de a-ti vedea visul implinit. Ai toate sansele sa ajungi acolo unde doresti, doar ca trebuie sa te folosesti de multe instrumente intermediare. Azi poti intalni persoana care te poate indruma pe calea ta spre implinirea visului si de aici incepe aventura.

Citeşte mai multe pe revista Teo