HOROSCOP 28 IUNIE 2017: Trigonul planetelor Mercur si Neptun favorizează gesturile frumoase

HOROSCOP 28 IUNIE 2017: Nativii în zodia Săgetător sunt cu gândul numai la vacanță. Trigonul planetelor Mercur si Neptun favorizeaza preocuparile deosebite si atitudinile nobile, precum gesturile frumoase, respectul pentru sexul opus, interesul pentru frumusete si cosmetica. Citește horoscopul pentru zodia ta!

27 iun. 2017, 13:50
HOROSCOP 28 IUNIE 2017: Trigonul planetelor Mercur si Neptun favorizează gesturile frumoase

HOROSCOP 28 IUNIE 2017: Berbec

Intalnesti o persoana care-ti seamana leit, ori ca fire, ori ca mentalitate, ori ca aspect exterior, si multa lume spune ca parca ati fi frati. Faci echipa buna cu el, va sustineti unul pe altul si va place sa fiti permanent impreuna, intr-un tandem bine inchegat. Va stimulati reciproc exact acele calitati care va recomanda la capitolul comunicativitate, sociabilitate, istetime, spontaneitate, rapiditate. Cu asemenea tovaras, toate ar trebui sa mearga de minune, incat devine o bucurie sa faceti totul impreuna.

HOROSCOP 28 IUNIE 2017: Taur

Adu-ti aminte de o sarcina pe care nu ai dus-o la indeplinire la timpul potrivit, candva in trecut, si care acum isi cere de urgenta dreptul de a o termina. Arunca o privire inapoi, pentru ca acum detii toate resursele pentru a o incheia cu brio si a o sterge de pe lista de restante. Ca e vorba de un imprumut in bani nereturnat pana acum, de o promisiune neonorata sau de un plan abandonat mai demult, acum toate ar putea merge mult mai usor, ca atare ocupa-te un pic si de lucrurile uitate.

HOROSCOP 28 IUNIE 2017: Gemeni

Pleci la drum cu sufletul coplesit de emotii, ori pentru ca iti iei ramas bun de la un loc si lasi in urma ceva ce ti-a oferit bucurie o perioada, ori pentru ca la destinatie te asteapta ceva ce te va impresiona la maximum. Pleci cu un sentiment ciudat fata de ceea ce parasesti sau fata de ceea ce urmeaza sa intalnesti, si cu un dram de nesiguranta, pentru ca nu esti foarte sigur ce te asteapta pe parcurs. Vestile care sosesc din acel loc au rolul de a-ti mari starea de emotivitate, incat stai ca pe ghimpi tot drumul.

HOROSCOP 28 IUNIE 2017: Rac

Ai grija la decizia pe care esti gata s-o iei pentru ca, desi pe tine poate te avantajeaza, pe altul il trimite intr-o zona cam sumbra. Asa e viata, trebuie sa spui, cand unul castiga, altul pierde, dar nici sa-l sacrifici total pe cel de langa tine pentru fericirea ta nu e bine. Cauta o solutie de mijloc, prin care si unul si altul sa iasa multumit din aceasta impartire. E normal sa alegi ceva in beneficiul personal, dar pune-te, macar o clipa, si in pielea celui care te priveste de pe margine.

HOROSCOP 28 IUNIE 2017: Leu

Esti un prieten de nadejde care sare imediat in ajutor daca este solicitat. Cineva are nevoie de tine si nu stie cum sa te abordeze, dar tu simti ca nu stie ce e de facut intr-o anumita situatie si incerci, prin exemplu personal, sa-i oferi o solutie. Nu ajunge doar sa-i spui teoretic ce e de facut, ci pui si umarul la rezolvarea acelei probleme, convins ca va intelege mai bine cum sta problema daca ii arati concret cum se rezolva. Esti si un bun tovaras, dar si un bun profesor in fata cuiva care chiar are multe de invatat de la tine.

HOROSCOP 28 IUNIE 2017: Fecioară

Esti obosit si desi ai dori si tu o zi de odihna, nu prea ai parte de asa ceva. Ai o multime de treburi de rezolvat, fie ca sunt de natura profesionala, fie de natura casnica, dar cum nu le poti amana, trebuie sa te ocupi de ele cu prioritate. Unele sunt sarcini restante, ramase chiar de lunile trecute, pe care le-ai tot amanat, dar acum a venit si vremea lor, ca sa le stergi definitiv de pe lista de datorii mai vechi. Te vei simti mult mai bine dupa ce te vei elibera de ele.

HOROSCOP 28 IUNIE 2017: Balanță

Din cauza unor limite impuse de altii mai puternici, nu ai voie sa ajungi acolo unde ti-ai propus. Cam bati pasul pe loc, dar, rabdator din fire, iti spui ca asa e mersul firesc al lucrurilor si incerci sa i te adaptezi. Exista reguli, legi, restrictii, interdictii, si trebuie sa te supui lor orbeste, altfel tot ele vor lucra impotriva ta, sanctionandu-te drastic. Mai bine faci cum ti se spune fara sa comentezi, decat sa te ridici impotriva unor aspecte pe care oricum nu le poti controla sau schimba.

HOROSCOP 28 IUNIE 2017: Scorpion

Azi ai putea gasi multa intelegere in lucruri sfinte, ca atare deschide un drum mai larg spre spiritualitate. Daca simti nevoia sa mergi din nou la biserica sau doar sa te rogi acasa in intimitate, efectul este acelasi si simti cum sufletul tau se elibereaza de intrebari si dileme. Discutia foarte serioasa pe care o ai cu ceilalti va avea si asupra lor efect eliberator, pentru ca stii sa asculti si, mai ales, stii sa dai povete intelepte, desprinse din experienta ta de viata. Esti un interlocutor de nadejde de la care oricine are ceva de invatat.

HOROSCOP 28 IUNIE 2017: Săgetător

Esti pus pe sotii, cu gandul la vacanta, la distractie, la joaca. Te comporti ca un copil, poate si datorita prezentei celor mici in anturajul tau. Te distrezi alaturi de ei de parca ati fi de-o varsta, dar iti dai seama ca si copilul din tine mai cere uneori sa fie lasat sa se manifeste in voie. Nu e rau sa te simti liber sa faci ce vrei, pentru ca animi foarte bine atmosfera cu o atitudine atat de vesela si de energica, incat toata lumea se va implica trup si suflet intr-o activitate care se potriveste perfect acestei stari de buna dispozitie.

HOROSCOP 28 IUNIE 2017: Capricorn

Este momentul in care decizi o schimbare de proportii in viata ta, numai ca acum e doar startul. Rezultatele se vor arata mult mai tarziu, dar este foarte important momentul deciziei. Practic, asa cum iti asterni acum, asa vei dormi, tocmai de aceea nu trebuie sa iei decizia la voia intamplarii, ci sa-ti iei toate masurile necesare pentru a ajunge la roade de care sa fii mandru. Lucrurile bune se cladesc mai lent, si asa simti si astazi, cand vezi ce greu se ajunge la scopul propus, dar esti convins ca esti pe calea cea buna.

HOROSCOP 28 IUNIE 2017: Vărsător

Primesti vesti din mai multe directii, dar se bat cap in cap. Un prieten iti spune una, un frate iti spune cu totul altceva despre acelasi subiect, iar tu esti la mijloc si nu stii ce sa crezi. Mai bine te-ai informa din surse sigure, verificate, bine documentate, ca sa-ti faci o parere proprie, fara a te lasa influentat de atatea idei contradictorii vehiculate in jur. Vei primi de undeva o confirmare a uneia din aceste pareri si, daca doua persoane spun acelasi lucru, atunci te poti baza pe informatia respectiva.

HOROSCOP 28 IUNIE 2017: Pești

Banii trebuie pusi frumos pe caprarii pentru a achita toate darile lunii, ba au mai ramas si cateva restante. Fii foarte cumpatat cand vine vorba de cheltuieli, administreaza-ti bugetul cu grija, deoarece ai mai multe plati de facut in scurt timp si daca dai banii intr-o singura directie, nu vei mai sti cum sa o scoti la capat. Prudenta si mai ales talentul de administrator al propriilor resurse se vor dovedi a fi cheia acestei probleme, deoarece vei reusi sa tii totul pe un teren echilibrat, fara a genera alte crize.

Horoscop zilnic oferit de acvaria.com.