Horoscop 28 Mai 2015: Balanţele pot fi invidiate

Horoscop JOI 28 Mai 2015: Balanțele po fi invidiate din cauza realizarilor, iar Taurii pot avea o întâlnire importantă, potrivit Bewoman.ro.

27 mai 2015, 10:13
Horoscop 28 Mai 2015: Balanţele pot fi invidiate

Horoscop Berbec 28 Mai 2015

Treceți printr-o perioadă de mare echilibru intern, care este foarte favorabilă în toate privințele și în special în dezvoltarea de sarcini și proiecte. La nivel emoțional, astrele promovează o atitudine mai deschisă și comunicativă cu partenerul dvs. Puțină odihnă nu strică.

Citeşte şi Horoscop: Cum reacţionează zodiile la nervi
 
Horoscop Taur 28 Mai 2015

Puteți avea în fața dvs o întâlnire de afaceri foarte importantă cu privire la proiectele de viitor. Opiniile și propunerile vor fi ascultate cu interes. În iubire, puteți să ezitați în fața propunerilor unei persoane care vă place.
 
Horoscop Gemeni 28 Mai 2015

Luați măsurile potrivite pentru a începe un nou proiect sau o activitate. Dacă sunteți în căutare de muncă, poate vă doriți să intrați într-o societate care are de oferit servicii. În dragoste, veți stabili o comunicare profundă cu persoana care vă place.

Citeşte şi Ce îţi rezervă astrele în dragoste în luna iunie: BERBECII îşi găsesc sufletul-pereche

Horoscop Rac 28 Mai 2015

Este foarte convenabil să rămâneți concentrat pe activitatea profesională sau cea de lucru și să dovediți în mod clar abilitățile dvs. În acest fel veți obține progresele ce le așteptați de ceva vreme. În dragoste, amabilitatea fermă, va clarifica unele lucruri cu partenerul dvs. Sănătatea dvs este bună.

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO.