HOROSCOP 28 NOIEMBRIE 2014: Ce v-au rezervat astrele pentru vineri

HOROSCOP 28 NOIEMBRIE 2014: Afla ce iti prezic astrele pentru ziua de Vineri, 28 noiembrie 2014 si fii pregatit. Pestii au de gand sa faca o schimbare personala, iar Taurii trebuie sa-si urmeze interesele.

27 nov. 2014, 12:35
HOROSCOP 28 NOIEMBRIE 2014: Ce v-au rezervat astrele pentru vineri

Horoscop berbec Vineri 28 Noiembrie 2014
La locul de munca, trebuie sa va urmati intuitia. Nu lasati propriile preferinte si ambitii sa fie stabilite de circumstante externe, pentru ca s-ar putea pierde o sansa buna pentru dezvoltare.

Horoscop taur Vineri 28 Noiembrie 2014
Urmati-va interesele, dar nu incercati sa pierdeti realitatea. Nu lasati timpul sa decida, deoarece atunci va fi dificil sa obtineti consiliere si sprijin valoros de la un prieten.

Horoscop gemeni Vineri 28 Noiembrie 2014
Va concentrati pe sarcini care pot contribui la realizarea proiectelor care le aveti in vedere. Pariati pe planificare si initiativele corespunzatoare, pentru a atrage oamenii care va pot sprijini cu sfaturi utile sau cunostinte.

Horoscop rac Vineri 28 Noiembrie 2014
Nu va compromiteti principiile, mai ales in cazul in care ati pune intr-un fel in pericol activitatea si siguranta materiala. Creati conditii excelente prin care sa puneti in aplicare proiectul la care lucrati de ceva timp.

Horoscop leu Vineri 28 Noiembrie 2014
Sociabilitatea va permite sa creati contacte utile cu care realizati dezvoltarea, la care sperati de ceva timp. Asigurati-va ca rambursati o parte din datoriile vechi pentru persoane fizice sau organizatii si apoi planificati propriile cheltuieli.

Horoscop fecioara Vineri 28 Noiembrie 2014
Urmati interesele dvs pe deplin, chiar daca va confruntati cu multe dificultati. Fiti pregatiti sa discutati deschis problemele care va intereseaza pentru a gasi o solutie logica la dilema.

Horoscop balanta Vineri 28 Noiembrie 2014
Nu va ignorati instinctele pentru a nu face greseli si concentrati-va asupra detaliilor. Organizati-va munca si indeplini sarcinile curente pentru a termina in curand cu ele.

Horoscop scorpion Vineri 28 Noiembrie 2014
Nu amestecati munca si viata personala, pentru a nu risca sa faceti o greseala care va fi foarte greu de reparat in viitorul apropiat. Controlati-va emotiile dac este necesar.

Citeşte mai mult pe bewoman.ro