Horoscop 28 noiembrie 2015: Ce v-au rezervat astrele pentru sâmbătă

Horoscop 28 noiembrie 2015:  Citiţi previziunile pentru fiecare zodie, sunt multe surprize astrale.

27 nov. 2015, 23:53
Horoscop 28 noiembrie 2015: Ce v-au rezervat astrele pentru sâmbătă

Horoscop 28 noiembrie 2015 – Berbec

Mare grija la gesturile bruste pe care esti gata sa le faci! Nici nu stii ce efecte dezastruoase poate avea o replica dura sau o decizie pripita luata la nervi! Adu-ti permanent aminte ca esti o fire impulsiva care, mai ales cand isi pierde cumpatul, poate distruge tot, deci incearca sa-ti mai domolesti energia debordanta inainte de a spune ce gandesti. Chiar daca ai dreptate, cineva tot are de suferit de pe urma replicii tale: ori cel caruia i te adresezi si care va considera vorbele tale drept un atac nemeritat la persoana, ori chiar tu, pentru ca, dupa ce vei scoate porumbelul, nu vei mai sti cum sa repari greseala si te va mustra rau constiinta.

Horoscop 28 noiembrie 2015 – Taur

Deschide bine ochii cand iti propui noi teluri de atins, ca nu cumva sa investesti energie intr-o iluzie. Poate esti atras pe o pista falsa, poate cineva te atrage intr-o cursa, pentru ca ceva nu e in regula acolo. Exista multe minciuni la mijloc, exista oameni care au interese ascunse, sau chiar tu te amagesti singur ca mergi pe drumul ce bun. Daca a devenit obsesie, esti dispus sa mergi mai departe pana in panzele albe, cand ar exista zeci de alternative, poate mult mai bune, care ar avea mai mari sorti de izbanda, dar daca tu te incapatanezi sa vaslesti mai departe atras de acea himera, e numai problema ta. Trebuie sa vezi adevarul!

Horoscop 28 noiembrie 2015 – Gemeni

Nu trebuie sa-ti croiesti destinul in functie de deciziile altora, pentru ca fiecare e cu norocul lui! Nu te mai gandi la ce spun ceilalti, la parerile altora, la felul in care contribuie ei la problemele tale, pentru ca totul depinde numai si numai de tine. Esti liber sa alegi ce vrei in viata, nu te mai uita la ce spun altii, pentru ca nu ei sunt vizati aici. Esti intr-un moment important pentru viitorul tau, deci nu trebuie sa astepti sa vezi ce decid altii pentru tine, pentru ca alegerea finala e numai in mainile tale. Detii toate resursele potrivite pentru a alege un drum in functie de puterile si asteptarile tale, fara ca nimeni altcineva sa nu mai conteze. E viata ta!

Citeşte mai multe pe revista Teo