Horoscop 29 august 2015: Previziuni astrale pentru prima zi de weekend

Horoscop 29 august 2015. Uite ce îti rezerva astrele în funcţie de zodie. 

29 aug. 2015, 03:56
Horoscop 29 august 2015: Previziuni astrale pentru prima zi de weekend

Horoscop 29 august 2015 – Berbec

Cele mai bune rezultate apar in acele planuri in care nu te impinge nimic de la spate, unde nu esti grabit de termene limita sau conditii severe, deci bucura-te de libertatea de miscare de care ai parte, ca nu se stie cat va dura. Simti ca ai timp berechet la dispozitie pentru a cladi un proiect ce evolueaza promitator si esti constient ca e cale lunga pana la scopul cel mare. Esti sustinut de cei din jur, care au incredere in sensul catre care vaslesti alaturi de ei, si, pentru ca fiecare isi aduce contributia cu rabdare si seriozitate, roadele bune nu vor intarzia sa apara. Parca deja se intrezaresc la orizont, dar mai e un pic!

Horoscop 29 august 2015 – Taur

Nu te lasa influentat de cei mai tineri sau mai neexperimentati, care trateaza evenimentul care se apropie cu pasi repezi cu multa superficialitate. Chiar daca si tie iti place sa glumesti, chiar daca nu vrei sa agravezi anumite aspecte mai mult decat ar trebui, totusi nici sa ignori eventualele riscuri sau probleme nu e in avantajul tau. Totul ar parea mai simplu, la prima vedere, si cand te vei confrunta cu adevarata fata a lucrurilor, iti vei da seama cat de naiv ai fost. Da, optimismul e bun, dar nu-l duce spre o atitudine jucausa care nu se potriveste chiar in orice situatie. Fii mai atent, ca sa nu gresesti din cauza atitudinii prea usuratice, aproape infantile!

Horoscop 29 august 2015 – Gemeni

Esti in fata unei alegeri si nu poti lua singur decizia, pentru ca ambele variante care ti se deschid sunt cam la fel. Desi esti mult mai ferm in decizii de obicei, de data aceasta mereu apare cineva care te influenteaza, si oscilezi intre cele doua directii fara sa te poti opri asupra uneia singure. Mai amana raspunsul, nu e atat de urgent sa-ti exprimi ultimul cuvant tot acum, pentru ca si sfaturile pe care le primesti de la ceilalti sunt foarte contradictorii si mai mult te deruteaza. Vei alege singur, dar nu azi!

Horoscop 29 august 2015 – Rac

Visul tau cel mai important se construieste sub ochii tai, din mainile tale, deci depinde doar de investitia ta de energie si timp. Nimic nu ti se ofera pe tava, deci nu pretinde ca altii sa-ti ofere pe gratis ceea ce vrei sa obtii, pentru ca doar tu esti cel care conduce aceasta masinarie spre succes. Detii toate resursele pentru a cladi ce ti-ai propus, dar trebuie sa fii realist si constient ca nimeni nu va face ceva in beneficiul tau, ci numai tu insuti. Fiecare cu interesele proprii, deci sa nu te mire ca ceilalti raman surzi la cerintele tale. Tu personal, pe cont propriu, poti face orice, deci nu te baza pe altii!

Horoscop 29 august 2015 – Leu

Nu primesti intotdeauna aceleasi semne de afectiune si de simpatie de la cei din jur, chiar daca tu le vorbesti amabil si frumos. Unii vor da replici severe chiar si la cele mai placute gesturi ale tale, dar nu pui la suflet acest comportament. Esti convins ca fiecare are toanele lui si, daca azi se poarta urat, maine sigur isi vor da seama de felul cum te-au tratat si vor repara greseala. Dai dovada de atata intelegere si toleranta, care ii vor dezarma foarte repede pe cei nervosi si agresivi, deci nu aluneca si tu pe aceeasi panta!

Citeste mai mult pe Revista Teo