HOROSCOP 29 IANUARIE 2015: Cuadratura Venus-Saturn favorizează schimbări

Horoscop 29 ianuarie 2015. Horoscopul zilei de joi 29 ianuarie 2015 arată că Cuadratura Venus-Saturn favorizeaza producerea unor evenimente neasteptate si predispune la schimbari ce pot fi adesea dramatice. Datorita aceluiasi aspect astral, poate sa apara nostalgia vechilor legaturi sentimentale.  RomaniaTV.net vă arată mai jos care sunt previziunie astrelor pentru fiecare zodie în parte, potrivit eastrolog.ro. 

28 ian. 2015, 21:53
HOROSCOP 29 IANUARIE 2015: Cuadratura Venus-Saturn favorizează schimbări

Horoscop Berbec 29 ianuarie 2015 – Primiti musafiri din alta localitate si sunteti nevoit sa va schimati complet programul. Oaspetii va roaga sa-i insotiti pentru rezolvarea unor probleme urgente de sanatate. In partea a doua a zilei, un prieten apropiat va da o veste neplacuta.

Horoscop Taur 29 ianuarie 2015 – In prima parte a zilei sunteti hotarat sa rezolvati o problema financiara care va framanta de mai mult timp. Daca vi se propune asocierea intr-o afacere, ar fi bine sa nu o refuzati. Cu eforturi mici si riscuri minime, puteti obtine un beneficiu important pentru bugetul familiei. Tineti cont si de opinia partenerului de viata!

Horoscop Gemeni 29 ianuarie 2015 – Un barbat mai in varsta va ajuta sa rezolvati o problema sentimentala. Ar fi bine sa aveti incredere in sfaturile lui si sa va temperati orgoliul. Seara s-ar putea sa aflati depre problemele grave de sanatate ale unei cunostinte si sa va schimbati programul pentru zilele urmatoare.

Horoscop Rac 29 ianuarie 2015 – ANervozitate va poate crea probleme la locul de munca si in relatiile cu partenerul de viata. Se pare ca starea dumneavoastra sre drept cauze un esec in afaceri si pierderea unei sume de bani. Va sfatuim sa va pastrati calmul, altfel riscati sa faceti gesturi necontrolate si sa tensionati relatiile sentimentale.

Horoscop Leu 29 ianuarie 2015 – Seful va anunta ca s-a amanat plecarea in concediul de odihna, din cauza unor lucrari importante cr trebuie finalizate urgent. Daca nu reusiti sa va temperati nervozitatea, exista riscul sa declansati o cearta cu urmari foarte neplacute. Pastrati-va calmul si la servici si in discutiile cu membrii familiei!

Horoscop Fecioară 29 ianuarie 2015 – Partenerul de afaceri va reproseaza ca nu va implicati suficient in rezolvarea unor probleme financiare care depind numai de dumneavoastra. Relatiile cu partenerul de viata sunt si ele tensionate. Din fericire, aveti o excelenta capacitate de comunicare si puteti lamuri toate neintelegerile.

Horoscop Balanță 29 ianuarie 2015 – Aveti ocazia sa rezolvati o problema legata de camin. Puteti sa cumparati o casa noua sau sa faceti un schimb de locuinta. O femeie mai in varsta din familie se opune planurilor dumneavoastra, dar va sfatuim sa nu va lasati influentat.

Horoscop Scorpion 29 ianuarie 2015 – AVa manifestati in mod exagerat dorinta de libertate sentimentala, iar partenerul de viata va intelege gresit. Va sfatuim sa fiti ponderat in afirmatii si sa acordati mai multa atentie relatiilor parteneriale. Astazi se pare ca nici prietenii nu sunt de acord cu ideile dumneavoastra. Exprimati-va clar, pentru a evita neintelegerile.

Horoscop Săgetător 29 ianuarie 2015 – In cursul diminetii survin evenimente neprevazute care va obliga sa intarziati fata de programul stabilit anterior. Nu este un moment prielnic pentru a incepe o noua afacere. Riscati un esec care v-ar putea descuraja pe termen lung. Ascultati cu atentie sfaturile oferite de o persoana cu experienta!

Horoscop Capricorn 29 ianuarie 2015 – Incepeti o activitate in care veti avea succes si de pe urma careia veti castiga bine. Ar fi bine sa acceptati ajutorul unui prieten, ca sa treceti cu bine peste toate obstacolele. Va sfatuim sa va temperati spiritul critic si sa nu declansati discutii in contradictoriu. Evitati speculatiile!

Horoscop Vărsător 29 ianuarie 2015 – In cursul diminetii aveti multe drumuri de facut si s-ar putea sa pierdeti o suma de bani din cauza neatentiei. Nu luati in tragic cele petrecute si nu va descarcati nervii asupra familiei!

Horoscop Pești 29 ianuarie 2015 – Sunteti indispus din cauza ca ati pierdut o colaborare sau ati facut o investitie nerentabila. Aveti senzatia ca nimic nu va reuseste si ca toti sunt impotriva dumneavoastra. Pentru a iesi din starea de pesimism care v-a cuprins, va sfatuim sa va relaxati. Nu refuzati invitatiile prietenilor!