Horoscop 29 ianuarie – 4 februarie 2018 Oana Hanganu. Ce aduce Luna Albastră pentru zodii

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 29 ianuarie – 4 februarie 2018. Luna Albastră, cel mai important eveniment. Află ce aduce aceasta pentru zodia ta!

26 ian. 2018, 09:01
Horoscop 29 ianuarie – 4 februarie 2018 Oana Hanganu. Ce aduce Luna Albastră pentru zodii

Horoscopul săptămânii 29 ianuarie -4 februarie 2018 este marcat de 3 evenimente astrologice importante care vor avea loc în ultima zi de Gerar.

Luna Albastră din data de 31 ianuarie;

Eclipsa totală de Lună din 31 ianuarie;

Intrarea planetei Mercur în zodia Vărsător, în data de 31 ianuarie.

Luna Albastră din 31 ianuarie 2018 va avea loc în zodia Leu și va fi însoțită de o eclipsă totală de Lună.

Pentru mulți dintre noi va fi un moment special, în care vom descoperi adevăruri uluitoare legate de anumite persoane sau situații sau în care vom decide să facem schimbări majore în viață, ținând cont de ceea ce ne îndeamnă inima, de ceea ce ne dorim cu adevărat.

Luna nu-și va schimba culoarea, denumirea de “albastră” fiind folosită atunci când, într-o lună calendaristică, sunt două Luni Pline. În ianuarie, a mai fost  o Lună Plină în noaptea  1/2 ianuarie. Cea din 31 ianuarie se numește”albastră”.

Intrarea lui Mercur în zodia Vărsător, acolo unde se află, deja, Soarele și planeta Venus, va favoriza exprimarea originală și creativitatea, detașarea emoțională și obiectivitatea.

Află cum va fi influențată zodia ta de evenimentele astrale din această săptămână! Citește previziunile complete pe huff.ro