Horoscop 29 iulie 2015: Berbecii au parte de conflicte la domiciliu

Horoscop 29 Iulie 2015. Zodia Berbec poate fi măcinată de unele conflicte la domiciliu, iar Leii au o stare de spirit foarte proastă, potrivit Bewoman.ro.

RomaniaTV.net
28 iul. 2015, 20:01
Horoscop 29 iulie 2015: Berbecii au parte de conflicte la domiciliu

Horoscop Berbec 29 iulie 2015

Astăzi s-ar putea să aveți parte de câteva conflicte la domiciliu – cu un părinte, copil sau partenerul de cuplu. Aveți șansa de a rezolva o problemă mai veche, care vă apasă de ceva vreme.
 
Horoscop Taur 29 iulie 2015

Orice ați face astăzi, încercați să nu vă lăsați ghidați de dorințe și să așteptați ca alte persoane să acționeze un anumit fel. Dacă vreți ceva, spuneți tare și clar, în loc să așteptați ca cineva să gândească în locul dvs. Puteți trece printr-o situație tensionată.
 
Horoscop Gemeni 29 iulie 2015

Astăzi trebuie să faceți anumite modificări și alegeri importante. Împărtășiți entuziasmul cu prietenii și familia – vă veți simți minunat. Este o zi potrivită pentru preocupări intelectuale, activități sociale și hobby-uri asociate cu activitatea mentală sau scrisul.
 
Horoscop Rac 29 iulie 2015

Lucrurile pot lua diverse întorsături astăzi. Încercați să stați departe de scandaluri, pentru a nu avea de suferit mai târziu. Este momentul perfect pentru a pleca într-o vacanță alături de cei dragi.

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO.