Horoscop 29 iulie 2016: Taurii sunt dezamăgiţi. Află previziunile astrologice pentru fiecare zodie în parte

Vărsătorii nu ar trebui să se cramponeze din drumul lor din cauza unei piedici minore, în timp ce Racii ar trebui să inveţe că nu sunt pe deplin maturi din punct de vedere afectiv. Citeşte horoscopul zilnic pentru zodia ta!

RomaniaTV.net
28 iul. 2016, 14:03
Horoscop 29 iulie 2016: Taurii sunt dezamăgiţi. Află previziunile astrologice pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Stai, acumuleaza, invata si va veni si clipa cand tot ce ai acumulat in bagajul tau de cunostinte isi va arata si efectele. Va fi un mare salt inainte, dar e bine sa nu te hazardezi inca, nu pana ce nu atingi nivelul maxim de intelepciune de care e nevoie in situatia de fata.

Tu dai dovada de o rabdare de invidiat: stai ce stai, dar si cand vei da drumul la motor, totul va tasni ca din pusca. Tu esti adeptul asteptarii momentului potrivit, cand tot ce ai acumulat isi va arata valoarea. A te implica deja intr-o actiune, fara sa detii toate mijloacele necesare, ar fi risipa de resurse, deci mai stai! Asteapta momentul potrivit!

Taur

Nu ti s-a implinit un vis si, in loc sa schimbi macazul din mers si sa cauti alta tinta, stai si-ti lingi ranile, dezamagit. Nu aceasta e atitudinea potrivita in cazul unui esec de moment, pentru ca ai de invatat ceva din asta. Edison spunea ca miile de teste prin care a trecut inainte de a inventa becul nu au fost esecuri, ci lectii acumulate pana la solutia optima.

Asa si tu: nu-ti iese din prima sau din a doua, nu-i nimic: sigur iti va iesi intr-un final, ca atare nu suferi pentru ca azi o usa e blocata. Mai bate si maine inca odata aici pana se va deschide!

Citeşte şi  HOROSCOP AUGUST 2016: Cum stai cu banii în aceasta lună

Gemeni

Faci parte dintr-un colectiv un pic dezlanat, in care nu exista o organizare foarte precisa si toata lumea face ce vrea. Aceasta libertate aparenta de miscare si de gandire este, in final, benefica, pentru ca ofera tuturor celor prezenti spatiul si timpul necesar pentru a gandi in voie.

E un fel de brain storming, in care toti isi dau cu parerea in libertate deplina. Va veni si momentul cand toate aceste idei disparate vor incepe sa se lege si sa se indrepte spre o solutie eficienta, ca atare alatura-te si tu acestui colectiv si lasa imaginatia sa zboare. Nu ati ajuns inca la capat, sunteti inca dusi de curent, dar important e ca sunteti toti dusi de acelasi curent!

Rac

Recunoaste ca nu esti inca pe deplin matur din punct de vedere afectiv, ca fiecare noua lectie de viata legata de iubire, devotament, daruire mai pune o caramida la cel care devii. Toata viata e o continua scoala si intri mereu la alte si alte cursuri, dar ceea ce ti se preda azi tine de suflet, de ceea ce iti doresti tu cel mai mult.

Ai sentimentul ca ti se pregateste ceva, se coace ceva si tu nu poti face altceva decat sa astepti sa culegi roadele acestui proces. Totul va fi perfect, la momentul recoltei, dar nu trebuie sa stai pasiv sa se coaca fructele in copac, ci sa intretii recolta, sa uzi copacii, sa ingrijesti planta. Roadele sunt pentru tine, dar munca de ingrijire a gradinii te priveste!

Citeşte mai mult pe Huff.ro