Horoscop 29 Mai 2015: Peştii care n-au iubite, au noroc la agăţat

Horoscop Vineri 29 Mai 2015. Peștii care sunt singuri se pot distra și flirta, iar Gemenii trebuie să aibe grijă de cei dragi, potrivit Bewoman.ro.

RomaniaTV.net
28 mai 2015, 13:30
Horoscop 29 Mai 2015: Peştii care n-au iubite, au noroc la agăţat

Horoscop Berbec 29 Mai 2015

În această zi, priviți în lumea dvs interioară și vedeți ce puteți face pentru a depăși obiceiurile proaste sau de a duce o viață mai sănătoasă. Cereți partenerului ajutor și fiți sincer în comunicarea cu el.
 
Horoscop Taur 29 Mai 2015

Fiți atent dacă aveți de semnat contracte cu angajamente financiare. Ascultați-vă intuiția și nu ce spune o altă persoană – dacă vedeți că nu puteți avea încredere în el, nu ezitați să amânați semnarea. Ziua este potrivită pentru munca de creație.
 
Horoscop Gemeni 29 Mai 2015

Evitați dorința de a deveni comandat. Este mai bine să vă izolați și să descoperiți ceea ce aveți nevoie să vă simțiți mai bine. Ziua este potrivită pentru inventariere și introspecție. Aveți grijă de casa dvs și de cei dragi.

Citeşte şi Horoscop: Află cât de norocoasă vei fi în luna iunie 2015, în funcţie de zodia ta

Horoscop Rac 29 Mai 2015

Întâlnirile și contactele sociale vă aduc o mare satisfacție, iar pentru unii dintre dvs și beneficii financiare. Informațiile obținute vor fi valoroase pentru reevaluări importante pentru unele situații și relații.

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO.