HOROSCOP 29 MAI 2016: Ce v-au rezervat astrele în ultima zi a săptămânii

Horoscop 29 mai 2016. Previziuni detaliate pentru 29.05.2016

28 mai 2016, 17:22
HOROSCOP 29 MAI 2016: Ce v-au rezervat astrele în ultima zi a săptămânii

Berbec

Nu te astepta ca toata lumea sa fie de acord cu modul in care judeci tu unele situatii, mai ales daca au mai multe directii de interpretare. Tu ai o anumita viziune asupra evenimentelor, or cei din jur au mari indoieli cu privire la stilul tau de a aprecia situatia, deci te poti astepta la controverse, dispute sau o atitudine ostila la deciziile luate de tine. Continua sa-ti sustii punctul de vedere cu argumente logice, rationale, impartiale, pentru ca tu intelegi situatia cel mai corect. Intr-o zi isi vor da seama si ceilalti!

Taur

Intalnesti exact persoana de care aveai nevoie pentru a-ti oferi o viziune impartiala din afara asupra problemei care te preocupa. El vede lucrurile detasat, de pe margine, fara implicatii sentimentale si cantareste situatia corect. Te poti baza intru totul pe sfatul oferit de acesta si pe concluzia pe care o extrage la rece, si daca mai pui si in practica solutia oferita de el, ai numai de castigat. Toate revin la normal si se reinstaleaza echilibrul si calmul peste situatia care te stresa la maximum. De unde se vede cata nevoie ai uneori de o parere avizata din afara!

Gemeni

Primesti o veste care anunta un eveniment viitor caruia ii acorzi o semnificatie cu totul speciala. Emotia creste cu fiecare ora care te apropie mai mult de acel moment si se vede ca stai ca pe ghimpi. E o asteptare placuta totusi, deoarece iti legi toate sperantele entuziaste de acea clipa la care vei ajunge curand. Ba chiar ai dori sa sari deja peste unele etape ca sa vezi deja acel punct atins. Nu te grabi, chiar si aceasta asteptare are rolul ei, pentru ca te face sa privesti cu si mai multa bucurie evenimentul ce te va face fericit.

Rac

Un singur lucru trebuie evitat atunci cand intri in contact cu diferite categorii de oamenii: discutiile despre bani, pentru ca acestea vor tensiona de fiecare data atmosfera. Nimeni nu e pe acelasi nivel, ci tot se va gasi vreunul care sa comenteze criza in fel si chip, chiar daca in jur se afla si persoane instarite, si cu datorii imense in spate. Fii tu cel intelept si ghideaza dialogul intr-o directie care sa-i uneasca pe toti, dar orice ai face tot se va starni pe alocuri vreo furtuna de opinii financiare.

Leu

Niciodata nu le poti avea pe toate. Ai bani in portofel, nu ai iubire, ai prieteni – nu ai sanatate, iar intr-o astfel de zi ai tendinta de a pune in balanta plusurile si minusurile acestui moment. Evita astfel de comparatii, pentru ca, oricum ai privi lucrurile, unul din talere intotdeauna va cantari cel mai putin. Bucura-te cu ceea ce ai din belsug fara sa te mai gandesti la ceea ce nu ai de unde primi. Sigur vei fi compensat pe alte planuri astfel incat sa poti spune ca esti norocos pe macar unul din planuri.

Fecioara

Linguselile unui amic vor ajunge acolo unde si-a propus, pentru ca poate castiga ceva de la tine doar pentru cu vorbe dulci. Apeleaza la minciuna, la prefacatorie, la masti care te conving mult prea usor, dar in spatele lor nu se ascund ganduri atat de bune. Din pacate, mai credul din fire, te vei lasa pacalit de metoda sa de cucerire si-i vei oferi, in final, ceea ce urmareste de la tine. Esti atat de bun la suflet, incat tratezi gesturile sale de prietenie ca fiind sincere, dar el nu vrea altceva decat sa-si atinga scopurile prin intermediul tau.

Citeste continuarea pe revista Teo