Horoscop 29 noiembrie 2015: Ce v-au rezervat astrele în ultima zi a săptămânii

Horoscop 29 noiembrie 2015: Citiţi previziunile astrale pentru fiecare zodie. 

28 nov. 2015, 16:30
Horoscop 29 noiembrie 2015: Ce v-au rezervat astrele în ultima zi a săptămânii

Horoscop 29 noiembrie 2015 – Berbec

Viata sentimentala cunoaste o perspectiva noua, iar inima ta bate mult mai tare, pentru ca esti atras de un vis nou. Poate ti-a atras cineva interesant atentia si deja astepti cu interes urmatoarele voastre intalniri. Persoana iubita devine motorul principal al tuturor deciziilor tale, pentru ca, de dragul lui, esti in stare de actiuni mult mai indraznete. Tot ce faci, e in avantajul persoanei iubite, si cand vezi fericirea pe chipul ei, esti motivat sa mergi si mai departe. Cel drag te apreciaza pentru energia pe care o investesti in relatia voastra.

Horoscop 29 noiembrie 2015 – Taur

Este o zi fara spor, pentru ca tot ce incepi, ajunge repede la un hop greu de trecut. Faci un pas mare, dar e urmat de alti doi pasi mici inapoi, ca atare, la finalul zilei, iti vei da seama ca nu ai facut niciun progres, ci ai batut pasul pe loc. De fapt, e o lectie buna pentru a te organiza mai bine, deoarece te-ai avantat prea repede intr-o directie noua care te-a atras fara sa-ti fi calculat cu atentie resursele de care dispui. Dupa ce ai pornit, ai descoperit ca nu ai cu ce duce la capat ce ai inceput si… te opresti.

Horoscop 29 noiembrie 2015 – Gemeni

Daca planurile tale nu mai aduc nimic nou de la o vreme si vezi ca au incetinit, ar fi bine sa te gandesti la o alta directie. O cat de mica schimbare in peisaj ar putea relansa lucrurile intr-un sens promitator. Esti pe un teren unde nimic nu se mai misca, dar poti face o mica ajustare pentru a vedea imediat ca se urneste iar caruta impotmolita. Parca deja ai alt tonus acum, cand vezi deja urmarile schimbarilor decise de tine, si prinzi chef de actiune si de lupta pentru a ajunge acolo unde visezi. Nu te multumi nici cu monotonia, nici cu rutina, ci cauta mereu sa aduci un suflu nou in cotidian.

Citeşte mai multe pe revista Teo