HOROSCOP 3-7 IULIE: Casandra anunţă că Benefica Venus va atrage bogatia asupra dumneavoastră

HOROSCOP 3-7 IULIE: Cu Venus în casa Mariajului și cu Soarele și planeta Acțiunii în casa Călătoriilor în străinătate, Săgetătorii pot să se îndrăgostească în timpul unei călătorii sau pot pleca în vacanță în străinătate, alături de partenerul de viață actual.

03 iul. 2017, 05:25
HOROSCOP 3-7 IULIE: Casandra anunţă că Benefica Venus va atrage bogatia asupra dumneavoastră

BERBEC 21.03-20.04: Aceasta saptamâna debuteaza in forta. Aveti multe de facut si doriti sa realizati multe, intr-un timp scurt. Nu fiti grabiti! Nu veti mai fi atenti la detalii si asa se vor crea discutii. Intre timp, tentatia de a cumpara mai multe lucuri este de neocolit. Profitati!

TAUR 21.04-21.05: In urmatoarele saptamâni veti avea cele mai bune momente ale anului, mai ales ca va ocupati si de schimbarea aspectului dumneavoastra. Poate incepeti o noua dieta sau doar va mai cumparati câte ceva de imbracat. Oricum, efortul se va observa in remarcile prietenilor.

GEMENI 22.05-21.06: Ca de obicei, sunteti mult mai vorbareti si dornici de comunicare cu ceilalti. Aveti câteva idei stralucitoare pe care le veti folosi la momentul potrivit. Sunteti apreciati pentru inteligenta de care dati dovada si ii impresionati pâna si pe cei mai exigenti.

RAC 22.06-21.07: Venus este cea care va face sa deveniti mai comunicativi si sa socializati. Va simtiti prietenii aproape si deveniti chiar afectuosi. Asteptati-va sa primiti o invitatie la o petrecere-surpriza a celui mai bun amic al dumneavoastra. Distractie placuta!

LEU 22.07-22.08: Simtiti nevoia sa va impartasiti visele cele mai apropiate cu prietenii, mai ales ca v-ati facut multe sperante pentru viitor. Tot Venus este cea care va deschide calea spre relatii amiabile cu sefii, parintii sau autoritatile. Nu va temeti sa visati, uneori chiar se pot indeplini pâna si cele mai indraznete planuri.

FECIOARA 23.08-22.09: In aceasta saptamâna sunteti invaluiti de farmec. Este o perioada benefica pentru dumneavoastra. Cei din jur va vor admira si va vor asculta sfaturile. De asemenea, veti atrage oportunitati iar unii dintre dumneavoastra vor incepe o noua poveste de dragoste.

BALANTA 23.09-22.10: Benefica Venus va atrage bogatia asupra dumneavoastra pentru urmatoarea perioada. Sunteti parca si mai romantici ca de obicei si planificati o intâlnire cu persoana iubita. Intre timp, va faceti timp pentru studiu si veti invata multe lucruri noi.

SCORPION 23.10-21.11: Relatiile cu partenerii si prietenii apropiati se vor mentine la cote multumitoare pentru urmatoarele zile. In acest timp faceti pace cu cineva de acelasi sex si va neteziti relatia cu acesta in termeni mai mult decât eleganti. Profitati de zilele calme care urmeaza.

SAGETATOR 22.11-21.12: Mercur este vizavi de semnul dumneavoastra si asta inseamna ca va stimuleaza discutiile cu ceilalti, oferindu-va sansa de a clarifica si explica lucrurile, in special cu sotul sau partenerul actual. Este si un moment prielnic pentru semnarea unor contracte importante.

CAPRICORN 22.12-19.01: Manifestati dorinta de a fi eficient si organizat in tot ceea ce faceti. Poate ati descoperit o noua tehnica de a face lucrurile sa functioneze mai usor. Si pe dumneavoastra Venus va stimuleaza sa socializati mai mult si sa va bucurati de viata.

VARSATOR 20.01-18.02: Ideile si activitatile ce tin de creatie va vor umple tot timpul. S-ar putea chiar sa preferati compania celor mici pentru a va juca impreuna si, cu aceasta ocazie, sa-i invatati si ceva folositor. Trebuie insa sa va inarmati cu destula rabdare pentru a face fata tirului lor de intrebari.

PESTI 19.02-20.03: Va concentrati asupra casei, a familiei si va hotarâti sa va apucati de renovare, reparatii si redecorare. Viata sociala devine si ea destul de incarcata. In plus, veti observa si mai multa frumusete in mediul inconjurator si veti aprecia lucrul acesta.