Horoscop 3-9 aprilie. Află ce te aşteaptă în săptămâna Floriilor

Horoscop 3-9 aprilie. Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

03 apr. 2017, 06:51
Horoscop 3-9 aprilie. Află ce te aşteaptă în săptămâna Floriilor

BERBEC

Din păcate, în ultima perioadă nu prea ai avut timp de familie şi de persoanele dragi ţie. Acum este momentul să îţi iei revanşa şi să renunţi la alte planuri în favoarea acestora. Dacă weekend-ul e liber, încearcă să mergi într-o escapadă romantică alături de iubit, vremea e bună, aşa că vă puteţi bucura din plin de plimbări lungi şi intense. Ai multă treabă în această săptămână la serviciu, însă decizi că e mai bine să o amâni pentru perioada imediat următoare. Este cea mai bună decizie, pentru că şi celelalte planuri ale vieţii tale au nevoie de atenţia ta. Situaţia ta financiară este una bună, aşa că nu trebuie să îţi faci griji din această privinţă. Bucură-te de viaţă şi ia lucrurile mai încet pe plan profesional!
 
TAUR
 
E foarte important să ai grijă de familia ta în această săptămână, mai ales în cazul în care ai copii. Găseşte cât mai multe activităţi distractive şi recreative pentru cei dragi şi astfel vei reuşi să faci ca relaţia dintre voi să devină şi mai apropiată. Dacă eşti singură, dragostea nu pare să fie o prioritate pentru tine, dar nu este niciun fel de problemă atât timp cât te simţi bine aşa cum eşti! Este o săptămână bună pentru negocieri şi afaceri, ai noroc de bani şi de faimă. Tot ce trebuie să faci este lucrezi tot mai mult în echipă, să culegi ponturi utile şi să împărtăşeşti şi tu la rândul tău informaţii valoroase pentru ceilalţi. Indiferent de domeniul în care activezi, se anunţă veşti bune pentru viitorul apropiat în ceea ce priveşte banii.
 
GEMENI
 
Dacă ştii că unele relaţii cu rudele scârţâie, săptămâna aceasta e momentul să faci ceva pentru a remedia situaţia. Fă-le o surpriză acestora acordându-le mai mult din timpul tău liber, unele activităţi împreună chiar vă pot ajuta. În această categorie intră şi partenerul de viaţă, iar lui trebuie să îi aplici un regim special. Plecaţi în weekend undeva doar voi doi! 
Nu stai prea bine cu banii în această săptămână, de aceea vei fi nevoită să găseşti soluţii pentru a câştiga mai mult. Dacă eşti hotărâtă să faci primul pas în acest sens, astrele vor fi de partea ta şi te vor ajuta să iei deciziile corecte. Chiar dacă situaţia este una încordată şi nu te poţi relaxa deloc, nu trebuie să îţi pierzi speranţă că totul va reveni la normal.
 
RAC
 
Ar trebui să te concentrezi mai mult pe viaţa ta amoroasă în această perioadă, mai ales dacă în ultima perioadă a existat o tensiune între tine şi partener. Discuţiile aprinse dintre voi au apărut din cauza orelor peste program la serviciu, însă dacă discutaţi deschis despre asta, veţi rezolva rapid problemele. Doar ascultându-vă unul pe celălalt cu atenţie şi calm veţi reuşi să nu vă îndepărtaţi unul de celălalt. 

Acum ai mulţi bani în buzunar şi în minutul următor rămâi lefteră. Nu faci deloc economii, iar acest lucru îl vei resimţi abia la finalul acestei săptămâni când deja e prea târziu. Sâmbătă şi duminică va apărea ceva imprevizibil şi vei fi nevoită să te împrumuţi din cauza faptului că ai cheltuit fără măsură. Din fericire, din această întâmplare neplăcută vei învăţa ceva şi vei încerca să te schimbi.

 
Citeşte mai multe pe eva.ro