HOROSCOP 3 APRILIE 2017: Mariana Cojocaru vă spune ce influenţe are Luna asupra zodiilor

Astăzi Luna trece din constelaţia Gemenilor în constelaţia Racului. Simbolul zilei - Phoenix. Acest lucru poate fi interpretat ca fiind o zi a transformării interioare, a purificării.

03 apr. 2017, 09:34
HOROSCOP 3 APRILIE 2017: Mariana Cojocaru vă spune ce influenţe are Luna asupra zodiilor

În această zi, cele mai favorabile vor fi treburile legate de călătorii. 

Ţineţi cont că, în mod voit sau nu, astăzi introduceţi informaţiile care se vor manifesta şi vor avea rolul lor hotărâtor mâine. Dar acest lucru nu trebuie să vă sperie. 
„Pomul” sădit astăzi îşi va arăta roadele în viitor. 
Ţineţi minte, semănaţi nu numai cuvinte dar şi gânduri. 
In această zi puteţi produce transformări, chiar insuccesul poate deveni succes, dar să nu aşteptaţi roadele imediat. 
Această zi este sub semnul acumulării de informaţii. Datorită faptului că Luna va purta caracteristicile Racului, lucrurile pot fi făcute şi pe ascuns. 
Dacă simţiţi că vă plictisiţi, faceţi o plimbare în mijlocul naturii, vizitaţi-vă prietenii schimbaţi mediul. 
În această zi veţi găsi o ieşire raţionala din situaţiile create. 

„Visele se împlinesc”.

Sănătate

Din punct de vedere medical, ziua este legată de sistemul nervos periferic: pot să apară îmbolnăviri ale stomacului şi atunci este bine să postiţi. 
„Cei îmbolnăviţi în această zi se vor vindeca.” 
Zi favorabilă începerii tratamentelor.

Îmbrăcăminte
Energia zilei și influența activă a zodiei Racului creste energia romantică, iar această zi poate fi începutul unei noi relații, reînnoirea legăturilor vechi, consolidarea armoniei în cuplu. Pentru a atrage atenția sexului opus astăzi este recomandat a folosi culori luminoase, blânde pentru îmbrăcăminte. 
Roșu subliniază sexualitatea și transmite un angajament puternic, așa că adăugați puțin roz blând și echilibrat energietic. 
 care atrag iubirea în viață, de exemplu, mascota „yin-yang“.
Talismanele acestei zile lunare sunt cele care atrag iubirea în viață, de exemplu (click aici)

Dragoste

Zodia Racului permite Lunii să folosească tot farmecul său pentru a obține atenția persoanei dorite. Creșterea energiei sexuale, dacă nu va găsi o cale de sublimare în alte activități, de multe ori se transformă într-o stare proastă, și interferează cu activitățile zilnice. Folosiți această zi pentru a face curte cuiva, pentru socializare, dar evitați contactul cu persoanele predispuse la conflicte. 
Poziționați-vă astrăzi ca și ascultător și observator și vi se va oferi oportunitatea de a vă proteja de atacuri psihologice și de a nu ceda la provocări.

Sf. Albertus Magnus a arătat că omul născut în această zi „lunară” nu va avea o înfăţişare exterioară plăcută. Dar va reuşi să atragă aprecierea celor din jur cu mintea, cunoştinţele, bunăvoinţa şi cu munca sa silitoare. 
Atunci sufletul său va lumina, şi această lumină va fi mai preţioasă decât frumuseţea chipului. Poate manifesta aptitudini în chimie şi alte domenii de sinteză; artă, ştiinţe şi altele. 
Acest om poate trece uşor de la o dispoziţie la alta, în funcţie de mediu. Părinţii trebuie să ţină seama de calităţile copilului şi să nu-l oblige să se dezvolte într-o singură direcţie, să nu-i îngrădească mintea lui activă, căci altfel copilul se poate îmbolnăvi.
Dirijaţi-i fantezia spre creaţie, şi atunci el se va simţi în armonie. 
Prin reproşuri şi nemulţumiri nu veţi reuşi decât să treziţi în el dorinţa de ripostă. 
Acest om va iubi natura, şi câteodată, şi singurătatea. 
Dacă este atras spre a-şi manifesta energiile în forme negative sau în companii îndoielnice, aceasta înseamnă ei n-a găsit înţelegere şi sprijin în sânul familiei. 
El se aprinde uşor pentru un lucru sau altul, fără însă a da dovadă de stabilitate. 
In relaţiile cu acest om trebuie să dăm dovadă de maleabilitate.