HOROSCOP 3 IANUARIE 2019. Încep problemele la serviciu, ce zodii sunt expuse

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

02 ian. 2019, 11:37
HOROSCOP 3 IANUARIE 2019. Încep problemele la serviciu, ce zodii sunt expuse

HOROSCOP 3 IANUARIE 2019 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Este exact starea de bine pe care o aşteptai, care te ajută să priveşti lucrurile obiectiv şi să le aşezi pe toate la locul potrivit. Este o zi a echilibrărilor, a împăcărilor, a soluţionării oricăror situaţii stresante sau cu mai multe direcţii de interpretare, tocmai pentru că eşti detaşat de orice şi analizezi orice situaţie raţional pe toate părţile. Poate chiar e vremea unei decizii majore care are rolul de a clarifica o stare de lucruri incertă din viaţa ta, dar nu te grăbi să spui ultimul cuvânt decât după ce eşti sigur că ai privit situaţia din orice unghi posibil.

HOROSCOP 3 IANUARIE 2019 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nu ştii cum să tratezi veştile care vin azi din toate părţile, pentru că sunt foarte contradictorii. Ai şi motive de distracţie şi de bună dispoziţie, dar în clipa următoare auzi ceva din extrema cealaltă. Poate fi o zi cu stări la extreme: dacă porneşti ziua prost, cu sufletul împovărat de griji şi tristeţe, sigur apare ceva care să te facă să te simţi din nou bine, dar se poate şi invers totuşi. Să te trezeşti cu un chef grozav de distracţie, optimist şi tonic, dar să nimereşti printre oameni supăraţi şi îngrijoraţi care te influenţează negativ. Ai parte de ambele feţe ale monedei în aceeaşi zi.

HOROSCOP 3 IANUARIE 2019 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

O zi ca aceasta e perfectă pentru a sta puţin de vorbă cu tine însuţi pentru a-ţi trasa căile următoare spre marile tale vise. Doreşti o schimbare în carieră iar informaţia pe care o găseşti azi sau sfatul experimentat venit de la cineva mai matur pot avea efect stimulativ asupra ta pentru a da curs acelei dorinţe de schimbare. Poate nu pui imediat în practică schimbarea de sens, dar măcar aşezi lucrurile pas cu pas la locul potrivit astfel încât, la momentul potrivit, să-i dai startul. Eşti aproape de un moment decisiv, dar deocamdată informează-te!

HOROSCOP 3 IANUARIE 2019 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Nu reuşeşti să te integrezi perfect în atmosfera veselă din jurul tău, de parcă nu ai avea chiar atât de multe motive de distracţie ca ceilalţi. Fă un efort, de dragul lor, să nu discuţi azi de nimic grav, serios, supărător, pentru că cei din jurul tău chiar se simt bine şi te poţi molipsi de la ei. Apar veşti bune, iar un zâmbet peste toate acestea ar fi darul suprem. Dacă ai coborî un pic la nivelul celor mici, ai descoperi ce zi superbă este, fără să ţi-o tensionezi singur cu problemele adulţilor.

HOROSCOP 3 IANUARIE 2019 Leu (23 iulie – 22 august)

Iertarea poate fi nemărginită, ca atare oferă-ţi azi acest mare dar divin: capacitatea de a ierta pe cei care, cumva, vreodată, ţi-au greşit cu ceva. Eşti încărcat de o energie nouă, eşti plin de toleranţă, de îngăduinţă, şi la urma urmei de iubire pură, dând dovadă de dorinţa de a şterge de pe lista amintirilor neplăcute ceea ce te-a deranjat în ultima perioadă. Arată-te pregătit să întinzi o mână spre împăcare cuiva care ar dori, poate, şi el acelaşi lucru: să reluaţi relaţia de unde aţi lăsat-o. Cel care a greşit regretă situaţia şi o regreţi şi tu, deci momentul e ideal ca şi unul şi altul să vă oferiţi iertarea!

HOROSCOP 3 IANUARIE 2019 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Meriţi şi tu o zi de totală relaxare. Spune-i chiar lene, pentru că ai tras din greu în ultima perioadă şi acum ai nevoie să te rupi de orice şi să-ţi reîncarci bateriile. Fă ceva care îţi umple inima de fericire, o activitate aducătoare de linişte interioară, de bună dispoziţie, de plăcere. Că te dedici unui hobby personal de care nu ai timp decât arareori sau că te ocupi de cei dragi care te primesc cu braţele deschise, te simţi bine în această postură, cu atât mai mult că nici nu apare nimic complicat sau obositor care să te solicite în vreun fel. Ceea ce faci e comod, confortabil, amuzant, în deplină armonie cu nevoia ta de odihnă.

HOROSCOP 3 IANUARIE 2019 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Ai curajul să visezi şi să planifici viitoarele tale proiecte, pentru că inspiraţia de care ai parte acum e infinită şi generatoare de succes. Abundenţa se resimte în orice plan: abundenţă financiară, abundenţă de idei, abundenţă de soluţii, ca atare profită din plin de acest moment bogat pentru a da naştere unor planuri extraordinare pentru viitor. Ascultă-ţi muza, oricine ar fi ea: că sunt oameni care te inspiră şi îţi dau un exemplu demn de urmat prin propriile lor succese, că sunt îngeri care îţi şoptesc în ureche idei strălucite, că sunt vise revelatoare de direcţii ce merită urmate, fii deci atent la astfel de semnale divine menite să te stimuleze într-o direcţie aducătoare de fericire.

HOROSCOP 3 IANUARIE 2019 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Ai vrea să te odihneşti mai mult, dar nu prea ai parte de linişte. Ziua începe agitat, de parcă ai avea multe de făcut în timp scurt, dar mai târziu vei reuşi să-ţi revii la starea de pace interioară potrivită acestei zile. Dacă apare vreo provocare matinală, spune da imediat, pentru că ai suficientă energie pentru a o duce la capăt cu succes, cum ar fi o excursie, o drumeţie, poate chiar şi ceva sport ca să scapi de caloriile acumulate. Dar seara ar trebui dedicată unor activităţi mai sedentare, în care să-ţi refaci energiile. Liniştea vine pe înserat.

HOROSCOP 3 IANUARIE 2019 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Banalul acestei zile nu-ţi displace deloc, pentru că este exact atmosfera tihnită şi plăcută după care tânjeai. Te bucuri de prezenţa celor dragi care te învăluie în gesturi calde de afecţiune. Treceţi prin locuri pe care le ştii pe din afară, în care îţi place de obicei să-ţi petreci zilele libere, şi te ocupi de lucruri minore, în fond, dar tocmai prin banalul lor îţi fac plăcere. Te întâlneşti cu oameni de care îţi era dor, chiar dacă nu te aştepţi la discuţii savante, dar orice conversaţie, oricât de comună ar fi, face parte din programul perfect pentru această zi paşnică.

HOROSCOP 3 IANUARIE 2019 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Cineva îţi cere ajutorul şi eşti pregătit să i-l oferi cu generozitate, conştient că rezolvarea problemelor sale actuale depinde enorm şi de susţinerea ta. Tu deţii azi soluţia practică la ceea ce îl frământă şi, dacă tot ştii ce e de făcut, cum să nu intervii concret în problema sa pentru a-l ajuta să depăşească impasul? Nu aştepţi nimic în schimb, un simplu mulţumesc ţi-ar fi de ajuns, ca atare oferă tot ce ştii sau tot ce stă în puterea ta pentru a-l susţine pe cel de alături. Într-o zi, va face şi el la fel pentru tine!

HOROSCOP 3 IANUARIE 2019 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Ai mari dubii dacă să dai curs invitaţiei pe care ţi-o face astăzi un amic, de parcă ai avea alte treburi de făcut. Ar fi păcat să ratezi o propunere care ar putea fi interesantă doar pentru că te aştepţi la altceva. E posibil ca din direcţia la care stai concentrat cu urechile pâlnie să nu sosească azi vestea sau cererea mult visată, dar ceea ce ţi se oferă în schimb să fie un înlocuitor excelent, dar numai de tine depinde dacă accepţi sau nu. Dacă ziua trece fără nimic nou, vei regreta că ai dat cu piciorul la şansa oferită.

HOROSCOP 3 IANUARIE 2019 Pești (19 februarie – 20 martie)

Eşti în formă excelentă şi ar fi bine să foloseşti energia de care dispui azi la cote maxime. Ar fi păcat să o laşi să se stingă ocupându-te de activităţi minore, sedentare, confortabile prin jurul casei. Ce-i drept, dacă nu ai cu cine face echipă pentru a te apuca de ceva interesant, e firesc să pierzi elanul şi să aluneci spre o stare de dolce far niente, aşa cum îţi dictează anturajul. Ai în preajmă oameni care nu au chef de mişcare sau de aventură şi te trag şi pe tine alături de ei, când tu ai fi vrut să urci azi Everestul!