Horoscop 3 iulie 2015: Se recomandă o pauză tuturor zodiilor

Horoscop 3 iulie 2015. Uite ce îţi rezervă astrele.

02 iul. 2015, 12:37
Horoscop 3 iulie 2015: Se recomandă o pauză tuturor zodiilor

Horoscop 3 iulie 2015 – Berbec

Uneori e nevoie si de o pauza din efortul tau de a ajunge acolo unde vrei, si asta trebuie sa faci si acum! Stai pe loc, nu te mai agita atata si apleaca-te un pic spre sufletul tau, sa vezi de ce are nevoie. Posibil sa ajungi la concluzia ca nu iti doresti nimic din tot vacarmul in care te zbati, din tot acest iures de energii pentru cine stie ce scopuri, ci nevoile tale sunt mult mai simple, dar, prins intr-un mecanism cotidian atat de inversunat, tragi si tu la fel de tare ca oricine. Nu, mai bine rupe-te o zi de nebunia din jur si stai de vorba cu sufletul tau, cu copilul din tine, cu cele mai ascunse unghere ale inimii tale.

Citeşte şi Horoscop: Cele mai bune femei la pat, în funcţie de zodie

Horoscop 3 iulie 2015 – Taur

Priveste un pic in adancul sufletului tau si ai sa descoperi ca nu ai nici un motiv de ingrijorare. Intuitia iti sopteste ca totul va fi bine, ca toate temerile tale din acest moment sunt nejustificate si trebuie sa le risipesti, incetul cu incetul. Esti in deplina siguranta in ceea ce faci, si ceea ce iti mai da uneori ghes vine din afara, sunt influentele negative care mai provin de la cei care nu sunt in stare de nimic altceva decat de judecati, critici, obstacole. Nu au nimic cu tine personal, e modul lor de a-si arata propria neputinta, dar tu esti bine pregatit, gata sa faci fata celor mai mari provocari.

Horoscop 3 iulie 2015 – Gemeni

Ai nevoie de un vis nou, de un impuls nou catre care sa-ti canalizezi energia iar acest stimulent apare de unde nici nu te astepti. Il poti considera un cadou superb de la viata, un bonus suplimentar fata de tot ce ai cules pana acum, deci ai toate motivele sa te bucuri ca un copil de aceasta minunata surpriza. Meriti tot ce-i mai frumos si mai bun, ca atare ofera-ti acest dar dupa care inima ta tanjeste, indiferent despre ce ar fi vorba. Metaforic vorbind, ai voie sa te infrupti dintr-o cutie intreaga de bomboane de ciocolata fara sa te gandesti la nimic altceva decat la gustul excelent si la senzatia de fericire care te incearca.

Horoscop 3 iulie 2015 – Rac

Ai rezerve cu privire la modul in care altcineva a obtinut un mare succes cu care acum se lauda la toata lumea. Poate e un semn de invidie din partea ta sau poate e un presentiment greu de explicat cum ca nu ar fi un succes chiar binemeritat, asa cum vrea el sa arate. Presimti ca a ajuns acolo pe cai nu tocmai corecte si ori te gandesti la un plan de razbunare, ca sa-i demasti adevaratele fapte, ori iti pregatesti in secret revenirea in forta, considerand ca ai fi meritat si tu acelasi succes. Nu fi malitios fara sa ai si dovezi clare ca acesta ar fi vinovat de ceva!

Horoscop 3 iulie 2015 – Leu

Ai toate motivele sa privesti cu incredere spre un proiect care evolueaza excelent spre rezultatele visate. Cat timp isi mentii acest tonus pozitiv in fata acestei provocari, succesul nu e departe, ca atare continua sa vaslesti cu entuziasm, cu elan, cu dorinta imensa de a ajunge mai repede acolo unde ti-ai propus. Esti sustinut de toate resursele tale interioare, pentru ca, la baza acestui progres neintrerupt, nu e altceva decat gandul tau, decat dorinta ta imensa de a reusi, alimenteaza acest gand cu tot ce ai mai bun in tine si roadele vor aparea si mai repede. Gandeste pozitiv si spune cu incredere: da, se poate!

Citeşte şi Horoscop. Cum stai cu dragostea în săptămâna 6-12 iulie

Horoscop 3 iulie 2015 – Fecioara

Unde apari tu, chiar si cele mai aprinse conflicte au sanse sa se aplaneze, pentru ca vii cu duhul blandetii si reusesti sa-i linistesti pe toti cu o vorba. Nimeni nu si-ar permite sa ridice tonul in fata ta, pentru ca inspiri respect si autoritate, chiar si fara a fi nevoie de ton ridicat. Tu ai mereu argumente logice, exemple concrete, solutii practice la orice situatie tensionata si consideri ca nu are rost sa te certi pentru aspecte care oricum isi vor gasi rezolvarea daca toata lumea ar coopera pasnic. Ghideaza-i si pe ceilalti spre gasirea celei mai eficiente solutii

Citeste mai mult in Revista TEO.