Horoscop 3 martie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Horoscop 3 martie. Ziua de marti este destul de dificila pentru majoritatea nativilor horoscopului din cauza unor situatii neprevazute care s-ar putea sa-i dea peste cap pe multi dintre acestia. Este posibil ca unii nativi sa aiba de suferit atat pe plan financiar cat si pe plan amoros.

03 mart. 2015, 06:53
Horoscop 3 martie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Horoscop 3 martie BERBEC
Ziua de marti este una decisva pentru Berbeci avand in vedere ca este foarte posibil sa aiba loc o serie de schimbari majore in ceea ce priveste cariera. Mai precis, Berbecii ar putea primi o veste cat se poate de buna cu privire la oportunitatea unui nou loc de munca.

TAUR – horoscopul zilei de marti, 3 martie
Taurii au parte de o zi de marti destul de aglomerata, mai ales din cauza presiunii constante de la locul de munca. Astfel, se vor trezi depasiti de situatie din cauza lucrurilor pe care le au de facut si vor fi nevoiti sa ceara ajutorul colegilor. Acest lucru nu va da prea bine in ochii superiorilor.

GEMENI – horoscopul zilei de marti, 3 martie
Zi de marti destul de buna pentru Gemeni, avand in vedere ca reusesc sa faca tot cee ce si-au pus in minte. Reusesc insa sa faca abstractie de toate problemele si sa isi canalizeze intreaga energie pozitiva catre persoana iubita pe care simt ca trebuie sa o protejeze.

RAC – horoscopul zilei de marti, 3 martie
Racii au o zi de marti destul de obositoare din cauza unor drumuri pe care trebuie sa le faca inca de la primele ore ale diminetii. Aceste drumuri insa le sunt benefice si ii vor face sa aiba un viitor din ce in ce mai bun si mai fructuos.

LEU – horoscopul zilei de marti, 3 martie
Leii se simt destul de obositi marti insa isi dau seama ca nu au de ce sa se planga, avand in vedere ca munca pe care au depus-o este rasplatita pe masura. Astfel, vor face tot posibilul sa se odihneasca pentru a avea forte noi pentru o noua zi.

FECIOARA – horoscopul zilei de marti, 3 martie
Fecioarele au parte de o serie de surprize destul de neplacute marti din cauza ca au probleme in amor. Mai precis ajung sa isi dea seama ca persoana alaturi de care stau nu este tocmai ceea ce si-ar dori pentru o relatie de durata. Asa ca este posibi sa ia decizii destul de negative in ceea ce priveste relatia pe care o au.

Continuarea pe Lyla.ro