Horoscop 3 septembrie 2015. Uite ce îti rezerva astrele

Iată ce îti rezerva astrele pentru joi, 3 septembrie 2015.

02 sept. 2015, 09:30
Horoscop 3 septembrie 2015. Uite ce îti rezerva astrele

Horoscop 3 septembrie 2015 – Berbec

Se deschide un capitol nou in planurile tale profesionale si, ca la orice inceput de drum, si cuprins de entuziasm si de pasiune. Iti place tot ce-i nou, tot ce-i provocator si te pune la treaba, de aceea nu vei sta sa te gandesti mult inainte de a-i da startul. Te implici trup si suflet in noua etapa tocmai inceputa, constient ca rezultatele finale depinde numai de efortul pe care il investesti in ce ti-ai propus. Nu e ceva usor de atins, nici nu ti se ofera pe tava, dar detii toate calitatile sa ajungi la rezultate de top, deci munceste!

Horoscop 3 septembrie 2015 – Taur

Cei dragi pot fi cei mai de incredere sustinatori ai tai, deci asculta-i cu respect, pentru ca ei iti vor binele! Cele mai interesante sfaturi sau solutii pot proveni azi de la jumatatea ta de suflet, care priveste lucrurile din cu totul alt unghi decat tine si apoi isi va oferi o idee salvatoare. Vei primi cu recunostinta si iubire ceea ce are el de oferit, considerandu-te de-a dreptul binecuvantat ca ai asemenea om alaturi! Sufletul sau mare, bogat si bun, e cel mai de pret lucru pe care l-ai primit de la viata: ofera si tu!

Horoscop 3 septembrie 2015 – Gemeni

Astepti cu infrigurare o anumita veste care va sosi prin intermediul unei persoane careia ii atribui un rol de destin, ca si cum urmeaza sa-ti schimbe toata viata prin ceea ce are de transmis. Mesajul poate avea efecte marcante asupra ta, tocmai de aceea stai ca pe ghimpi atent ori la telefon, ori la usa, emotionat ca, din clipa in clipa, poate aparea mesagerul divin! Informatia soseste si te face sa te simti ciudat, la prima vedere, dar dupa ce vei sta si te vei gandi la cele auzite, iti vei da seama de greutatea vestilor primite.

Horoscop 3 septembrie 2015 – Rac

Piedica ce apare azi in calea ta te tine pe loc incat consideri ca singura iesire din impas e sa pui punct aici si sa te apuci de altceva. Poate n-ar strica sa te gandesti la asta daca vezi ca niciuna din variantele incercate nu aduce nimic nou ci totul stagneaza de ceva vreme. Mai bine ia o pauza, pentru ca un ragaz te ajuta sa te detasezi de miezul evenimentelor si sa gasesti unde se ascunde fisura. Esti pe cale sa renunti la un plan care nu mai evolueaza de la o vreme si e mai bine asa decat sa incerci sa resuscitezi ceva mort deja.

Horoscop 3 septembrie 2015 – Leu

Adevarul poate fi intotdeauna privit din doua directii, caci fiecare sustine, in felul sau, ca dreptate e la el. Cineva trebuie sa intervina in aceasta lupta pentru a restabili echilibrul, ca atare s-ar putea ca tu sa fii cel care judeca la rece situatia si extrage o concluzie finala. Niciodata nu poti multumi pe toata lumea, deci fii constient ca verdictul tau, desi va ajuta pe unul, va dezavantaja clar pe altul, iar tu esti la mijloc ca sa primesti reactiile lor. Nu conteaza cine castiga si cine pierde in acest conflict, ci doar sentimentul ca s-a facuta lumina iar tu ai jucat rolul decisiv intr-o situatie cu doua directii de interpretare. Tu trebuie sa fii impacat cu alegerea facuta.

Citeste mai mult pe Revista Teo