HOROSCOP: 3 zodii care iubesc din nou în 2018. Vor fi mai îndrăgostite ca niciodată

Dragostea nu apare la o data si o ora fixa. Ea vine pe neasteptate, ne ia prin surprindere si probabil ca acesta este unul dintre atuurile sale. Sunt cateva zodii care n-au mai avut parte de acest sentiment inaltator de ceva vreme, insa in 2018 se vor intampla lucruri magice. Unele vor iubi acum cu adevarat pentru prima data, altele se vor reindragosti de persoana pe care o au alaturi.

RomaniaTV.net
05 ian. 2018, 14:27
HOROSCOP: 3 zodii care iubesc din nou în 2018. Vor fi mai îndrăgostite ca niciodată

Taur

Asteptarea ia sfarsit. Ai suferit multa vreme de singuratate, insa in 2018 norocul iti surade in plan sentimental. Te indragostesti inexplicabil de o persoana spre care altadata nici nu ti-ai fi indreptat atentia. Culmea, aceasta iti raspunde pozitiv la apel si veti reusit in timp record sa construiti o relatie solida si chiar sa va indreptati catre pasul cel mare: casatoria. Daca esti deja intr-o relatie, partenerul iti va oferi mai multa dragoste decat oricand.

Varsator

Simteai de multa vreme nevoia de fluturi in stomac, ca in adolescenta, iar dorinta ta se implineste in 2018. Vei iubi din nou ca la 17 ani, dar de data aceasta bucuria si fiorii iubirii vor fi dublati de responsabilitatea varstei. Persoana pe care o vei intalni anul acesta iti va schimba nu doar conceptia despre iubire, ci viata in general. Veti face planuri de viitor, poate chiar faceti demersurile pentru a va cumpara o casa.

Pesti

Vei avea parte de multa, foarte multa dragoste in acest an. Iti vei intalni, in sfarsit, sufletul pereche, acea persoana la care ai visat inca de prima data cand te-ai indragostit in adolescenta. Va fi jumatatea ta, te va completa perfect, iar relatia va fi una cu totul si cu totul speciala, intrucat veti reusi sa va conectati la nivel mental si sa transpuneti aceasta legatura in viata de zi cu zi. Vei avea parte de relatia ideala, cea care naste invidii.