Horoscop: 3 zodii care vor întâlni prea târziu marea iubire

Pentru unii, marea dragoste apare la vârste destul de fragede şi dacă au suficientă prezenţă de spirit încât să o conştientizeze au toate şansele să se bucure de ea toată viaţa. Pentru alţii, însă, jumătatea lor se iveşte în viaţă când deja e prea târziu, când lucrurile sunt greu de schimbat, dacă nu chiar imposibil.

RomaniaTV.net
21 nov. 2016, 10:20
Horoscop: 3 zodii care vor întâlni prea târziu marea iubire

Sagetator

Destul de aiurit de felul sau, Sagetatorul prefera sa traiasca clipa si sa se bucure de senzatiile tari pe care i le ofera viata. De aceea, de la 20 pana pe la 30 de ani e destul de greu sa crezi ca va reusi sa revina cu picioarele pe pamant, motiv pentru care e posibil sa intalneasca marea sa iubire, insa nici sa nu constientizeze asta.

De aceea, e posibil ca, intr-un moment de efuziune, sa se casatoreasca, dar cu cine nu ii e menit, apoi, cand realizeaza pasul gresit pe care l-a facut, sa traiasca mereu cu regret.

Citeşte şi  Horoscop: Scorpii până în măduva oaselor. Cele mai rele zodii de femei

Berbec

Plin de energie, impulsiv din fire, Berbecul este tentat sa se casatoreasca inca de tanar. Necopt suficient, va crede ca a intalnit deja marea sa dragoste, insa va realiza prea tarziu ca nu este asa, iar pasul va fi deja facut.

Citeşte mai mult pe ele.ro