HOROSCOP: 3 zodii de bărbaţi plini de defecte. Fugi de ei cât te ţin picioarele

Atitudinea, comportamentul unui barbat sunt dictate, in mare parte, de zodia in care s-a nascut. Nu stiu ce vor, sunt violenti sau foarte aroganti si in loc de iubire si armonie aduc suferinta in viata femeilor. Iata, asadar, care sunt zodiile de barbati de care e mai bine sa te feresti, potrivit ele.ro.

17 iun. 2017, 05:50
HOROSCOP: 3 zodii de bărbaţi plini de defecte. Fugi de ei cât te ţin picioarele

Gemeni

N-ai sa te prea poti baza pe barbatul din Gemeni niciodata atunci cand trebuie luate decizii. Pentru ca el e intr-o continua petrecere. Adora party-urile inecate in alcool si poate chiar condimentate cu substante halucinogene. Practic, n-ai prea multe sanse sa porti cu el discutii serioase. Iar daca il enervezi, trebuie sa te astepti chiar sa reactioneze violent. Cand se aprinde, nu se mai poate controla. E viclean si te umileste cu o placere de-a dreptul diabolica.

Fecioara

Care femeie ar fi in stare sa fie luata non-stop peste picior si criticata aspru chiar de barbatul pe care il iubeste? Chiar daca dupa parerea lui critica este constructiva si o face pentru ca te iubeste, e greu de suportat. Plus ca in cazul barbatului Fecioara, totul vine dintr-o uriasa aroganta. In vorbele sale se citeste aroganta, aerul de superioritate. E mereu nemultumit de cate ceva si uneori se manifesta de-a dreptul nevrotic. Nu suporta sa fie contrazis, moment in care isi iese din fire si e in stare sa te si loveasca daca tii mortis sa il confrunti.

Capricorn

E un adevarat desport Capricornul si nu poti avea o viata linistita alaturi de el. Trebuie sa ii suporti tirania, rigiditatea, dorinta sa de a de impune cu orice pret, de a-si manifesta puterea. E violent atunci cand nu ii sunt acceptate parerile, agresiv in limbaj, dar si fizic. El trebuie sa decida cu cine se intalneste si cu ce se imbraca ori ce parfum poarta iubita lui. Rar isi arata afectiunea, asa ca nu trebuie sa te astepti din partea lui la gesturi tandre.