Horoscop: 3 zodii de Don Juani nestăpâniţi

Sunt bărbaţi care nu pot fi ai unei singure femei. Cel puţin în tinerete, pana ajung sa se aseze la casa lor. Acestia sunt adevarati crai cuceritori, care flirteaza asa cum respira. Pur si simplu au o slabiciune pentru sexul opus si nu se pot dezice de ea.

RomaniaTV.net
23 sept. 2016, 08:29
Horoscop: 3 zodii de Don Juani nestăpâniţi

Gemeni

Barbatul nascut in zodia Gemeni este o fire duala, motiv pentru care are si o mega capacitate de disimulare. Este un mare admirator al sexului frumos cu care doreste sa faca cunostinta in forme cat mai diverse. Si reuseste sa atraga usor femeile datorita firii sale aventuriere.

Cu toate acestea trebuie mare atentie, fiindca acest barbat se plictiseste rapid si cauta imediat ceva nou. Devine rapid atras de altcineva si tot asa. Culmea e ca nici macar nu-l mustra constiinta pentru tot ce face. Fidelitatea ii este straina.

Citeşte şi  HOROSCOP: Cea mai mare slăbiciune a fiecărei zodii

Sagetator

Sagetatorul e o minunatie de om, dar nu ai prea mult parte de el daca nu stii cum sa il tii in frau. Are o slabiciune pentru femei si e un aventurier de mare clasa. Isi exprima intentiile fara pic de perdea si cu toate acestea are un succes urias.

Citeşte mai mult pe studentie.ro