Horoscop: 3 zodii de femei desprinse din poveşti. Trebuie tratate ca nişte prinţese

Fiecare femeie are în ea un înger şi un demon. Azi vorbim despre latura pozitivă a femeilor, iar cu ajutorul astrelor am selectat cele trei zodii care dau femeile perfecte, frumoase şi iubitoare. Vrei să afli dacă te numeri printre zânele din poveşti? Citeşte în continuare!

RomaniaTV.net
09 ian. 2017, 11:47
Horoscop: 3 zodii de femei desprinse din poveşti. Trebuie tratate ca nişte prinţese

Rac

Stim. Nici nu te miri ca incepem cu aceasta femeie minunata. Pe ea Cerul a inzestrat-o cu un suflet atat de cald si de bun incat pare o Alba ca Zapada contemporana. Este sensibila si blanda, iubitoare si cu o frumusete delicata, extrem de feminina, care impresioneaza chiar si cele mai reci inimi.

E o adevarata comoara la casa omului. Fericirea ei rezulta din echilibrul cuplului si face tot posibilul ca totul sa mearga bine. Este femeia perfecta, aproape lipsita de orice fel de defect si merita iubita si rasfatata la randul ei.

Citeşte şi  Horoscop: Zodiile care vor avea mereu căsnicii nefericite

Varsator

Orice barbat care va pica in mrejele unei femei Varsator o va iubi la nebunie. Este vesela si optimista si reuseste sa iti insufle o pofta nebuna de viata. Fiindca este foarte sufletista, ti se va darui in totalitate fara sa puna nicio conditie. E matura, devotata si sincera, iar barbatul care o alege va fi cu siguranta un fericit.

Citeşte mai mult pe ele.ro