Horoscop: 3 zodii de femei deştepte în amor. Ştiu să spună STOP unei relaţii nepotrivite

Nu există despărţiri plăcute pentru nimeni, asta este drept, însă există oameni care au o inteligenţă aparte atunci când vine vorba despre abordarea acestor momente mai sensibile. Ei ştiu cum să reacţioneze şi mai ales cum să pună capăt unei relaţii atunci când realizează că nu este cel mai bun lucru care li se întâmplă.

RomaniaTV.net
24 oct. 2016, 09:18
Horoscop: 3 zodii de femei deştepte în amor. Ştiu să spună STOP unei relaţii nepotrivite

Varsator

Aceasta nativa este considerata, pe buna dreptate, cea mai inteligenta femeie din tot zodiacul. Are capacitatea de a vedea dincolo de aparente, astfel ca isi va da seama usor atunci cand persoana pe care o are alaturi nu este cea potrivita. In viata personala va cauta intotdeauna sa atinga idealul.

Daca e convinsa ca partenerul pe care il are este cel potrivit, atunci va face tot posibilul pentru a-si salva relatia, insa daca are dubii, nu se va lasa deloc impresionata si va pune punct situatiei, trecand mai departe cu lejeritate.

Citeşte şi  Horoscop: Cele mai pasionale zodii. Te numeri printre ele?

Gemeni

Fara indoiala, femeia din Gemeni este una foarte desteapta. Nu doar pentru ca este cultivata, dar pentru ca are o inteligenta aparte. Se descurca bine in orice situatie si nu are probleme in a identifica persoanele nocive care intra in viata ei