Horoscop: 3 zodii pentru care soarta a pregătit poveşti fabuloase

Trăiesc o iubire cum doar în filme mai întâlneşti, căştigă la Loto sau dau lovitura în carieră la vârste foarte fragede. Vorbim despre cei mai norocoşi oameni de pe Pământ, cei cărora soarta le-a hărăzit o viaţă minunată.

RomaniaTV.net
24 aug. 2016, 08:03
Horoscop: 3 zodii pentru care soarta a pregătit poveşti fabuloase

Leu

Leul iubeste luxul si bogatia si e lesne de inteles ca isi va dori o viata ca-n filme. Si o va avea, pentru ca va face tot posibilul sa nu-i lipseasca nimic. Are si noroc la bani si nu va precupeti niciun leu pentru confortul si binele sau.

Sansa ii surade la tot pasul si n-ar fi de mirare sa se trezeasca mostenitorul unei mari averi sau cel putin sa afle ca vila somptuoasa a matusii bogate e pusa pe numele sau. De bine are parte si in dragoste, astfel ca se poate spune ca nimic nu ii lipseste.

Citeşte şi  HOROSCOP: Cum se manifestă furia la fiecare zodie în parte

Varsator

Varsatorul va trai o poveste de dragoste absolut fabuloasa. Se va indragosti inca de tanar de o persoana cu suflet frumos si pe aceasta o va iubi pana la moarte. Daca la inceput va intampina unele mici obstacole, intr-un final, dragostea ii va fi impartasita si va forma un cuplu de vis pe care toata lumea il va invidia.

Citeşte continuarea pe ele.ro