Horoscop 30 aprilie 2017: Cuadratura Lunii cu planeta Venus poate predispune la conflicte sentimentale

Horoscop 30 aprilie 2017: Cuadratura Lunii cu planeta Venus poate predispune la conflicte sentimentale si sociale. Totusi, nu este exclus ca urmarile sa fie pozitive.Va sfatuim sa evitati, pe cat posibil, situatiile conflictuale.

29 apr. 2017, 17:45
Horoscop 30 aprilie 2017:  Cuadratura Lunii cu planeta Venus poate predispune la conflicte sentimentale

Horoscop 30 aprilie 2017. Leii au nevoie de un ajutor pentru a putea trece la etapele urmatoare ale unui proiect. Citeste previziunile pentru 30.04.2017. 

Horoscop 29 aprilie 2017 Berbec

Ca sa nu dezamagesti pe nimeni esti tentat sa accepti doua sarcini in acelasi timp cu riscul de a le rasoli pe amandoua. Nu poti lucra pe doua fronturi, ca atare alege dintre cele doua provocari pe cea care ti se pare, in acest moment, mai accesibila. Ti se va parea, la prima vedere, ca ambele sunt la fel de banale si de simple, de aceea vrei sa te apuci de amandoua simultan, dar dupa primii pasi vor incepe sa se iveasca si piedicile care te vor pune in fata propriilor tale limite. Nu e atat de simplu sau de banal pe cat pare la prima vedere! 

Horoscop 29 aprilie 2017 Taur

Asculta cu atentie povestile nu tocmai fericite ale celor din jur, pentru ca vei invata enorm si necazurile sau ghinioanele altora. E bine sa mai auzi si astfel de experiente, pentru ca ele iti pot atrage la timp atentia ca exista si riscuri, si pericole, si greseli, si decat sa te confrunti tu direct cu ele, poti invata de la ceilalti. Unii chiar sunt gata sa-si impartaseasca experientele nefaste cu multa sinceritate, chiar daca nu ii pun in cea mai buna lumina, pentru ca n-ar dori sa mai treaca si altii prin ce au trecut ei. Stai cu urechile palnie la povestile lor: nu compatimire vor ei, nici sa te sperie, ci iti ofera niste ponturi gata verificate pentru a le folosi si tu, daca vei trece vreodata prin ceva similar. 

Horoscop 30 aprilie 2017 Gemeni

Orice lucru minunat are la baza un sacrificiu, si merita sa faci si tu astfel de gesturi ca sa poti duce mai departe ce ai inceput. Azi traiesti, la nivel personal, ceva din balada mesterului Manole, pentru ca sacrifici ceva pentru visul tau cel mare. Nu te gandi la ce renunti sau la ce pierzi acum, ci doar la ceea ce vei obtine la capatul acestor eforturi. Merita, deci nu mai analiza tributul ce se cere platit, pentru ca recompensa pe care o vei obtine la final e un puternic sentiment de satisfactie, de implinire, care contrabalanseaza perfect toate aceste emotii negative trecatoare. Nu conteaza suferinta de acum fata de bucuria de la capat! 

Horoscop 30 aprilie 2017 Rac

Nu poti ramane blocat intr-o situatie conflictuala asa, la nesfarsit, ci e vremea unei decizii categorice. Ori o rupi complet cu acele persoane cu care nu te mai poti intelege, ori iti accepti infrangerea cu capul sus si le accepti suprematia. Renunta la incapatanare, la dorinta de a avea neaparat ultimul cuvant, pentru ca nu are rost sa alimentezi mai departe o disputa care nu mai e de actualitate, desi tu continui sa porti pica celor cu care nu ai fost de acord. Fa un efort sa restabilesti pacea, chiar daca finalul acestei dispute nu e in avantajul tau. 

Mai multe detalii pe revista Teo