Horoscop 30 decembrie 2018, previziuni complete. Leii, să se aştepte la mult romantism

Horoscop 30 decembrie 2018. Zi norocoasă în dragoste, în special pentru cei singuri. Persoane uimitoare își fac apariția din senin, iar de la un simplu mesaj se poate ajunge ușor la nopți albe, pline de romantism.

29 dec. 2018, 14:00
Horoscop 30 decembrie 2018, previziuni complete. Leii, să se aştepte la mult romantism

Spiritul Sărbătorilor îi atinge și pe cei mai neîncrezători. E momentul potrivit pentru cadouri cu semnificație, oferite din suflet celor mai buni prieteni. Ar putea descoperi că un simplu gest face diferența de la cer la pământ.

Horoscop 30 decembrie 2018 Berbec
Berbecii ar putea primi un cadou frumos în această zi. Dincolo de obiectul în sine, ales cu grijă, important este sentimentul de apreciere ce îl însoțește. Nu e totul chiar atât de gri, precum credeau nativii din Berbec, iar unele persoane despre care aveau păreri nu tocmai bune s-ar putea dovedi prieteni de nădejde. Este momentul în care vor deschide ochii și vor privi cu mai mare atenție la gesturile celor din jur.

Horoscop 30 decembrie 2018 Taur
Taurii sunt nevoiți să ia decizii cu privire la ultimele zile din an. Nimic prea complicat, dar sunt așteptați invitați iar lucrurile trebuie puse la punct din timp. Important e ca totul să fie într-o atmosferă de relaxare și liniște. Degeaba e casa plină de prieteni, dacă intervine oboseala și iritarea. Se recomandă alegeri simple, potrivite pentru toată lumea, și nu meniuri sau băuturi extravagante.

Horoscop 30 decembrie 2018 Gemeni
Gemenii vor petrece penultima zi din an într-o stare de relaxare profundă, ce dă în plictiseală. Nu prea știu ce vor, de fapt, motivul numai bun pentru sta în pat. Cei care nu sunt într-o relație de cuplu ar face bine să trimită câteva mesaje, ar putea fi surprinși să afle câte persoane atrăgătoare din cercul lor încă nu și-au făcut planuri de Revelion. Se recomandă moderație la mese și mare grijă cu băuturile alcoolice, pentru mai multă energie.

Horoscop 30 decembrie 2018 Rac
Racii sunt cu zâmbetul pe buze de dimineață până seara. E suficient un simplu mesaj, de la o persoană pe care o plac, pentru ca ziua să se transforme complet. Sunt clipe cu fluturași în stomac, în care mesajele sunt recitite de zeci de ori, iar răspunsurile gândite de parcă ar fi urmărite de o lume întreagă. Spre seară va fi un moment încărcat de emoție, pe care atât nativul din Rac, cât și noua lui pereche, nu îl vor uita prea curând.

Horoscop 30 decembrie 2018 Leu
Aşteaptă-te astăzi la mult romantism. De dimineaţă poţi primi un cadou de la partenerul de viaţă. Iar după-amiază e posibilă o călătorie ale cărei rezultate vor fi pozitive. Posibil să fie vorba despre o vizită la un centru de agrement, sau una de divertisment. Singura ta grijă e să ai grijă să fii atrăgător pentru sexul opus.

Horoscop 30 decembrie 2018 Fecioară
Ai grijă mare astăzi la momentele de iritare. Controlează-le. E posibil să ai o defecţiune în casă şi cel chemat să o repare să te dezamăgească, sau stilistul să nu facă ce i-ai cerut, provocându-ţi nemulţumire. Altfel, un coleg de şcoală se va întâlni cu tine şi vei petrece momente plăcute cu el. E un moment prielnic şi să mergi să cauţi cadouri pentru cei dragi.

Horoscop 30 decembrie 2018 Balanţă
Nu te apuca astăzi să încerci să rezolvi problemele altora. Nu vei avea de câştigat, dacă laşi deoparte afacerile tale, pentru problemele altora. Mulţi dintre ei sunt nu doar nerecunoscători, ci şi gata să împrăştie bârfe despre tine. E important astăzi să-şi asiguri singur buna dispoziţie. Plimbările scurte sunt benefice, dar aigrijă să nu răceşti.

Horoscop 30 decembrie 2018 Scorpion
E momentul perfect să decizi destinaţia viitoarei tale vacanţe. Dar nu fă alegerea pornind de la ce e la modă, ci de la criterii practice şi financiare. Nu e necesar să cheltuieşti mult, ca să te simţi bine. Tot astăzi alegi cadouri pentru cei dragi. Acelaşi sfat, fii atent la buget.

Horoscop 30 decembrie Săgetător
Astăzi, Săgetătorii s-ar putea trezi implicați cu totul accidental într-un conflict. Nu ezitați să fiți împăciuitori și să calmați spiritele, mai ales că nu aveți nevoie de tensiuni în aceste zile de sărbătoare. După-amiază veți fi preocupați situația financiară, spune horoscopul. După calculele făcute, fie veți da curs unei investiții, fie veți merge la cumpărături cu o listă destul de mare.

Horoscop 30 decembrie Capricorn
Pe 30 decembrie, Capricornii ar trebui să fie precauți la vorbele frumoase spuse mai ales de o persoană străină. Nu vă încredeți în aceste vorbe, foarte probabil, sunt false, iar intențiile sunt cu totul opuse. Tot astăzi, fiți precauți și cu finanțele, atenționează horoscopul. Cumpărăturile de produse la preț mic, pe care le considerați chilipiruri, s-ar putea să se dovedească a fi doar o risipă de bani. Seara, prin telefon sau poate printr-un mesaj, veți primi o veste bună!

Horoscop 30 decembrie Vărsător
Duminică, Vărsătorii ar putea simți o oarecare lipsă de entuziasm. Poate vă simțiți plictisiți de pregătirile pentru petrecerea de Revelion, poate vă simțiți obosiți după un an solicitant. Aveți însă grijă să nu stricați cheful și celor din jurul vostru, mai ales că ziua se anunță, totuși, cu surprize plăcute pentru voi. Mai ales Vărsătorii care nu și-au găsit jumătatea au mari șanse să întâlnească o persoană uimitoare.

Horoscop 30 decembrie Pești
Astăzi, Peștii vor fi capabili să îndeplinească sarcini multiple. Foarte probabil, sunt legate de pregătirile pentru sărbătoarea de Anul Nou. Se pare că aveți un rol foarte important în aceste pregătiri, dar horoscopul recomandă să dați atenție și propriei sănătăți. Nu vă extenuați și încercați să preveniți în a fi afectați de stres, oboseală sau iritare. Așa că aveți mare grijă și de odihnă!