Horoscop 30 iulie 2015. Uite ce îţi rezervă astrele

Horoscop 30 iulie 2015: Taurii socializează, Leii sunt atraşi pe piste false, iar Fecioarele au probleme conjugale. 

29 iul. 2015, 10:42
Horoscop 30 iulie 2015. Uite ce îţi rezervă astrele

Horoscop 30 iulie 2015 – Berbec

Daca iti vei uni fortele alaturi de colectivul in care lucrezi, rezultatele se vor contura mult mai repede, pentru ca sunteti foarte aproape de finish. Merita sa faceti un efort de vointa pentru a ajunge la capatul unui proiect care a evoluat bine. Mai sunt doar cativa pasi inainte de punctul final, dar vi se cere o participare totala, pentru ca sunteti atat de aproape de momentul culegerii roadelor. Ceea ce se intrevede deja la final suna promitator si va stimuleaza sa trageti tare pe ultima suta de metri.

Horoscop 30 iulie 2015 – Taur

Te apropii mult mai usor de oamenii care iti seamana din cel putin un punct de vedere: aceeasi varsta, aceeasi profesie, acelasi mediu social, pentru ca acesta e punctul comun care faciliteaza primele discutii. Aveti multe de povestit impreuna din acelasi domeniu, ceea ce este un excelent punct de plecare spre o eventuala prietenie. Nici tie nu-ti vine a crede sa descoperi ca mai sunt si altii care gandesc ca tine, au aceleasi preocupari ca si tine, prefera sa faca aceleasi lucruri, si simti nevoia sa impartasesti cu ei ceea ce va leaga.

Horoscop 30 iulie 2015 – Gemeni

Iesi foarte bine dintr-o confruntare de forte, pentru ca te folosesti de argumente logice, corecte, fara sa te abati de la reguli si legi, ceea ce te aseaza intr-o pozitie favorizata fata de rivalii tai. Aproape ca jubilezi in fata celor pe care ii vezi acum dati la o parte pentru ca nu au urmat caile cele mai bine. Acum vezi, pentru a cata oara, ca adevarul invinge, ca nu se poate ajunge la succes fara sa urmezi linia dreapta, deci fa tot posibilul sa te comporti ireprosabil si sa actionezi ca la carte. Daca gresesti, stii ca platesti, deci mai bine evita astfel de gesturi!

Horoscop 30 iulie 2015 – Rac

Ai la cine apela, la nevoie, privesti in jurul tau si descoperi ca ai prieteni de nadejde care sunt gata sa contribuie la actiunile tale cu ceea ce pot. Totusi, nu toti se vor tine de cuvant, ca atare nu crede pe oricine se bate azi cu pumnul in piept ca-ti poate rezolva tie cine stie ce problema. Unii arunca promisiuni in vant, altii se dau mari ca-ti pot oferi marea cu sarea, dar daca ai apela la ei, in mod concret, ai vedea ca incep sa bata in retragere, cautand scuze puerile. Tot tu, de unul singur, esti capabil sa depasesti momentul!

Horoscop 30 iulie 2015 – Leu

Esti atras pe o pista falsa si iti vei da seama ca ai consumat inutil timp si energie mult mai tarziu, dupa ce te vei fi implicat deja prea mult in aceasta actiune inselatoare. Fii mai atent la detalii, pentru ca sunt suficiente informatii premergatoare care pot fi interpretate gresit, dar daca ai analiza un pic la rece situatia, ti-ai da seama unde gresesti. Cineva te impinge intr-o directie amagitoare, dar numai de luciditatea ta depinde daca ii urmezi sfaturile sau te opresti la timp, inainte de a fi prea tarziu sa mai repari ceva.

Horoscop 30 iulie 2015 – Fecioara

Ai o presimtire sumbra cu privire la adevaratul caracter al persoanei de langa tine. Influentabil cum esti de multe ori, esti gata sa-i cazi in capcana, pentru ca se pricepe sa umble la coarda ta sensibila si sa te convinga, dar totusi intuitia ta ramane alerta. Simti ca ceva e in neregula cu felul sau de a fi si, mai devreme sau mai tarziu, vei intelege cine este si ce intentii are. Chiar daca esti usor de pacalit de mastile sale mincinoase, lasa loc si ratiunii sa analizeze situatia, alaturi de suflet, pentru ca asa vei vedea si lucrurile cele mai ascunse.

Citeste mai mult pe Revista Teo