Horoscop 30 octombrie-5 noiembrie: Cum stau zodiile cu banii în această săptămână

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

29 oct. 2017, 09:59
Horoscop 30 octombrie-5 noiembrie: Cum stau zodiile cu banii în această săptămână

BERBEC

Nu îţi pune baza în banii pe care trebuie să îi primeşti curând, pentru că e posibil ca ei să mai întârzie şi să îţi strice planurile.

Angajează-te doar în activităţile cărora le poţi face faţă financiar în acest moment. La locul de muncă este important să fii obiectivă, să munceşti ca şi până acum şi să încerci să nu te implici în discuţiile nefaste pe care le au unii dintre colegi. 

TAUR

Este o perioadă bună pentru munca în echipă, cu toate că nu te reprezintă acest lucru.

Ţie îţi place să faci totul numai după voia ta, dar un astfel te exerciţiu te poate dezvolta profesional mai mult decât ai crede. Mai mult decât atât, dacă colaborezi mai mult cu colegii tăi, e posibil să câştigi mai repede banii la care aspiri. Eşti foarte sigură pe tine şi poţi fi un exemplu bun de rumat pentru cei din jurul tău. 

GEMENI

Vei avea mult de muncă în această săptămână, însă acest lucru nu îţi garantează un câştig financiar mai mare.

Cu toate că ţi-ai dori, nu îţi face speranţe cu privire la acest aspect al vieţii tale. Din fericre, situaţa ta financiară este una destul de bună şi nu te simţi încolţită în vreun fel. Este foarte important să realizezi ceea ce ai şi să nu acţionezi şi reacţionezi ca un copil care nu primeşte ceea ce îşi doreşte, atunci când doreşte. 

RAC

Eşti pusă pe fapte mari în aceste zile, lucru care te poate propulsa în carieră mai mult decât sperai.

Este o săpămână bună pentru schimbări, mai ales dacă e vorba de jobul tău. Dacă primeşti o ofertă mai bună, nu te crampona în obişnuinţă şi confort, altfel nu vei reuşi să evoluezi profesional. Cu banii nu stai rău, însă poţi mai mult de atât, aşa că nu-ţi propune să nu ai aşteptări mai mari.

Citeşte mai multe pe eva.ro