Horoscop 30 septembrie 2016: Săgetătorii se confruntă cu datoriile. Uite ce ţi-au pregătit astrele pentru zodia ta

Află din horoscopul zilei de 30 septembrie 2016 care sunt predicţiile astrale pentru zodia ta.

RomaniaTV.net
29 sept. 2016, 12:52
Horoscop 30 septembrie 2016: Săgetătorii se confruntă cu datoriile. Uite ce ţi-au pregătit astrele pentru zodia ta

Berbec

Nu le stii tu chiar pe toate, ca atare n-o face pe grozavul intr-o situatie in care ai avea mai mult de castigat daca spui sincer: nu stiu! Intreaba, ai alaturi de tine oameni mult mai experimentati, care vor sti sa te indrume de minune intr-o directie din care ai numai de castigat.

Accepta-ti inocenta, limitele, pozitia de simplu invatacel si stai cu urechile palnie la ce are cel de langa tine sa-ti transmita. Ii place si lui sa predea aceasta lectie si iti va explica pas cu pas, ca unui scolar aflat in clasa intai. Te jigneste asta? Nicidecum, ci chiar te amuza! Cere ajutor, sfaturi, indrumare, deci intreaba! Nu e o rusine.

Taur

Uneori, ti-e frica s-o iei de la capat, pentru ca esti prea atasat de ceea ce aveai deja, dar azi e bine sa spui adio acelei emotii, acelei stari de lucruri de care nu te poti desprinde. Apare altceva, mai promitator la orizont, care te atrage ca un magnet, ca atare e momentul cel mai bun sa te desprinzi.

Gata, inchide acel capitol, e vremea sa pleci din acel loc spre alte orizonturi. Nu va fi o despartire dureroasa, nu vei avea ce regreta, pentru ca ceea ce ti se ofera in schimb, in cealalta parte, suna mult prea frumos ca sa-i poti rezista. Accepta deci cu inima deschisa!

Citeşte şi  Horoscop: Lună Neagră pe 30 septembrie. Iată cum sunt afectate zodiile

Gemeni

Fa un efort sa te rupi de trecut! Duci dupa tine un bagaj mult prea greu de amintiri, dezamagiri, emotii si ganduri care nu-si mai au rostul demult, dar parca ti-e frica si sa le lasi. Azi ai putea sa ajungi la concluzia ca cele mai bune solutii pentru a te bucura de viata e sa uiti, sa stergi cu buretele, sa inchizi acel capitol care te macina inca, si depinde numai de tine sa faci asta cat mai curand.

Poti, pentru ca ti se ofera ceva in compensatie. Daca trecutul doare, viitorul arata bine, deci ai la ce te gandi. Concentreaza-te pe ceva drag inimii tale, pentru ca numai asa te vei elibera de ceea ce nu-ti place. Scoate ceva vechi din viata ta inlocuind cu altceva mai frumos si chiar ai cu ce!

Rac

Ai de partea ta adevarul si te va insoti pe tot parcursul pana vei primi ceea ce ti se cuvine. Nu te abate de la lege, de la reguli, de la calea cea dreapta, pentru ca numai corectitudinea te va ajuta sa obtii ceea ce vrei. Vor exista suficiente tentatii care vor incerca sa-ti distraga atentia de la ce e bine, dar tu prefa-te ca nu le vezi.

Te vei felicita la final ca ai rezistat oricarei ispite periculoase, care te chema spre tertipuri incorecte, spre castiguri facile, spre cai mai usoare. Nu le accepta, respinge-le din start si mergi pe calea cea buna, chiar daca e mai grea. Victoria va fi a ta in totalitate!

Citeşte continuarea pe Huff.ro