Horoscop 31 iulie – 6 august 2017 Oana Hanganu. Patru zodii au Planeta Iubirii de partea lor! Ce se întâmplă în august

Horoscop săptămânal 31 iulie – 6 august 2017 Oana Hanganu.: 4 zodii au, de partea lor, Planeta Iubirii. Află care sunt acestea și ce se întâmplă cu celelalte zodii!

30 iul. 2017, 11:37
Horoscop 31 iulie – 6 august 2017 Oana Hanganu. Patru zodii au Planeta Iubirii de partea lor! Ce se întâmplă în august

Berbecii au probleme din cauza unor discuții aprinse cu colegii și vor să își caute un alt job. Să nu se grăbească! Horoscop complet Berbec Aici! 

Taurii trebuie să aibă grijă de acte, mai ales dacă pleacă în călătorie. O copie legalizată e întotdeauna bine venită. Horoscop complet Taur Aici!

Gemenii trebuie să respecte ierarhia chiar dacă sunt prieteni cu șefii. Altfel, pot avea surprize neplăcute. Horoscop complet Gemeni Aici!

Racii vor să își viziteze părinții și  insistă ca partenerul să îi însoțească. Dacă sunt refuzați, ‘vor tuna și fulgera”. Horoscop complet Rac Aici!

Leii  renunță la colaborările în care nu sunt apreciați așa cu merită. Șansa lor adevărată  vine din străinătate. Horoscop complet Leu Aici!

Fecioarele sunt criticate de rude pentru decizii recente și fac cheltuieli care pun presiune pe bugetul familiei. Horoscop complet Fecioară Aici!

Balanțele au succes și câștiguri pe măsură. Venus, care le guvernează, intră în casa Carierei din astrograma lor. Horoscop complet Balanță Aici!

Scorpionii au parte de schimbări la locul de muncă: un nou sediu, un nou program de lucru sau un nou șef. Horoscop complet Scorpion Aici!

Previziuni complete aici