Horoscop 31 martie 2015: Ce îţi rezervă astrele

Horoscop 31 martie 2015. Ce ţi-au pregătit astrele pentru ultima zi a lunii.

RomaniaTV.net
30 mart. 2015, 10:32
Horoscop 31 martie 2015: Ce îţi rezervă astrele

Horoscop 31 martie 2015 – Berbec

Esti cam impulsiv si refuzi o multime de solicitari sincere din jurul tau. Unii chiar au nevoie de ajutor, dar tu le tai elanul si nu-i lasi sa-si exprime doleantele. Incearca sa te pui un pic in pielea celor care au nevoie azi de un ajutor, si vezi ca nu e deloc de glumit. Si tu ai trecut prin astfel de situatii si ai fi dorit un sprijin, ca atare nu le da cu flit celor care bat azi la usa ta, cat timp tu chiar detii solutia la problema care ii macina. Ar fi un semn de egoism din partea ta sa le spui nu, cand stii prea bine ca i-ai putea ajuta fara nici un efort. Nici nu stii cand vei avea si tu nevoie de ajutorul lor candva!

Citeşte şi HOROSCOP: Ce şanse sunt să-ţi găseşti iubirea vara aceasta

Horoscop 31 martie 2015 – Taur

Te simti bine in pielea ta si reusesti sa privesti tot ce se petrece in jurul tau cu mult optimism, precum, un copil care se bucura de orice. Pastreaza acest tonus ridicat pe parcursul intregii zile, pentru ca te va ajuta de multe ori sa treci peste momentele critice. Daca iti torni cenusa in cap la orice nimic, iti strici toata buna dispozitie, ca atare fa glume pe seama lucrurilor care nu-ti plac, amuza-te de piedici si comentarii rautacioase, deci nu pune nimic la suflet. Joaca-te si tu si raspunde in doi peri celor care, aparent, au ceva impotriva ta, si nu-ti asuma vini care nu iti apartin. Fa haz!

Horoscop 31 martie 2015 – Gemeni

Linisteste-ti sufletul tulburat, pentru ca nu ai motive sa-ti faci atatea griji! Stresul a pus stapanire pe tine fara nici un rost, ca atare aceste griji care te apasa nici macar nu sunt justificate. Te temi de lucruri care nu exista, vezi in jurul tau pericole neinsemnate, si iti incarci sufletul cu emotii negative care te fac sa te comporti ciudat. Calmeaza-te inainte de a lua decizii sau de a face ceva, pentru ca aceasta stare emotionala sensibila te-ar putea determina sa faci alegeri gresite, impins de la spate de frici. Esti pe teren sigur, deci nu are nici un rost sa te temi de nimic, deci mai relaxeaza-te si tu!

Horoscop 31 martie 2015 – Rac

Privesti spre ultimele etape parcurs de tine intr-un proiect in derulare si nu esti deloc multumit de rezultate. Daca tot ti-ai dat seama ca nu ai mers pe cea mai potrivita cale, ce-ar fi sa schimbi chiar acum directia? Ai sa vezi ca exact aceasta modificare de sens era solutia potrivita pentru a ajunge acolo unde doreai. E semn ca ai pornit cu stangul, la inceput, dar e mult mai bine ca ai descoperit pe parcurs eroarea, ca sa poti modifica totul din mers, inainte de a ajunge la un final greu de schimbat. Poti deturna totul acum, iar lucrurile vor reveni repede pe fagasul normal, deci nu te teme de schimbarile bruste.

Horoscop 31 martie 2015 – Leu

Coincidentele sunt semne de bun augur care te duc mult mai repede spre implinirea unui vis, iar azi ai parte de multe astfel de semne bune! Profita de ele, bucura-te daca-ti apar pene in drum, monede pe strada, sau cine stie, chiar si un cosar, desi suna demodat, dar toate aceste superstitii au rolul de a-ti ridica tie moralul si de a te face sa zambesti pentru a avea o zi buna. Cand vezi cat de multe se aglomereaza azi in drumul tau, ar fi si culmea sa nu le observi, deci incarca-te de energia pozitiva a acestor semne pe care destinul ti le presara in cale spre bucuria ta. Altfel te simti dupa ce tocmai ai vazut ca cineva acolo sus te iubeste si iti lasa astfel de maruntisuri dragalase!

Citeşte şi Ce practică de agăţat foloseşte fiecare bărbat, în funcţie de zodie

Horoscop 31 martie 2015 – Fecioara

Asculta ce-ti transmite inima, pentru ca de acolo vin azi unele semnale care cer atentie. Fie ca e vorba de presentimente negative care te trag de maneca la timp, fie ca e vorba de un impuls pozitiv de a duce mai departe, desi te incearca frica, starea ta emotionala este si cel mai bun indrumator. Fa totul precum iti transmite sufletul, fie ca te indeamna spre ceva, fie ca te retine sa nu mai continui. Ascultandu-ti semnalele pe care intuitia, inima, subconstientul ti le transmit, vei reusi sa eviti la timp o situatie care ar fi putut avea efecte si mai profunde asupra psihicului tau. Ceva in interior iti spune stop si e bine sa tii cont de aceste avertismente!

Horoscop 31 martie 2015 – Balanta

Nu lua lucrurile atat de in serios, pentru ca nimic nu merita tratat cu atata strictete. Poate treci printr-o situatie in care e nevoie de rigoare, de lege, de ordine precise, dar nu esti in cea mai buna stare pentru a le respecta intocmai. Tu te joci, tu privesti mai detasat si superficial situatia, pentru ca nu esti aici la farmacie, ca sa umbli cu date atat de exacte. Te mai poti si abate, la o adica, de la norme, mai poti merge si pe cai ocolitoare, nu neaparat pe una singura, obligatorie, ca atare nu fi atat de strict. Ofera-ti libertatea de care ai nevoie, pentru ca tu nu poti face nimic daca esti constrans, pandit, controlat, verificat la sange.

Citeste mai mult in Revista TEO.