Horoscop zilnic 31 martie. Ce rezervă astrele fiecare zodii

Horoscopul zilnic pentru 31 martie arata ca porniri impulsive cuprind nativii mai multor zodii, care incearca din rasputeri sa pastreze o doza de normalitate in viata de zi cu zi. Multi se straduiesc sa actioneze cu pragmatism pentru a nu se lasa dusi de val de propriile emotii.

31 mart. 2015, 05:56
Horoscop zilnic 31 martie. Ce rezervă astrele fiecare zodii

BERBEC – horoscop zilnic marti, 31 martie

Berbecii nu reusesc sa-si dea seama daca totul decurge normal, asa cum ar trebui, sau daca incep sa se indeparteze de cursul firesc al planurilor lor. Berbecii simt ca un ghimpe in coasta o grija, o teama care vin din strafundurile lor si nu stiu cum sa o gestioneze. Incearca sa se axeze pe chestiunile practice pe care le au de indeplinit astazi, dar in orice moment de liniste mintea lor zboara catre acea zona nesigura care-i framanta. Berbecii nu ar trebui sa-si mai faca probleme pentru acele lucruri pe care nu le pot schimba.

Citeşte şi HOROSCOP APRILIE: Cum stai cu dragostea în această lună

TAUR – horoscop zilnic marti, 31 martie

Taurii sunt cuprinsi de un „boost” de energie astazi, manifestand o mai mare incredere in sine si actionand in consecinte. Este o zi buna pentru nativii in Taur care reusesc sa-si duca la bun sfarsit multe dintre planurile lor, chiar anticipat!

GEMENI – horoscop zilnic marti, 31 martie

Gemenii nu sunt atat de porniti in a-si duce la bun sfarsit planurile pentru ca au reusit, intr-un final, sa constientizeze cat de arbitrare pot fi timpurile pe care le traiesc. Incep sa se impace cu aceasta idee, fapt care aduce mai multa liniste in suflet. Gemenii isi dau seama ca sentimentele si trairile lor emotionale sunt mult mai importante decat productivitatea lor, axandu-se mai mult pe a intari relatiile personale pe care le au.

RAC – horoscop zilnic marti, 31 martie

Desi aspiratiile profesionale ale Racilor sunt inca foarte importante pentru ei, nativii acestei zodii incep sa viseze la un viitor in termeni mai putin precisi. Sunt mai visatori astazi decat deobicei si-si permit momente de introspectie, fapt care ar putea sa le dezvaluie anumiti factori benefici pe termen lung pentru bunastarea lor emotionala.

Citeşte şi Horoscop: Cum se răzbună zodiile

LEU – horoscop zilnic marti, 31 martie

Leii si-ar dori sa stea deoparte astazi si sa lase pe altii sa le faca treaba. Insa sunt constienti ca asa ceva este practic imposibil. Asa ca se apuca de treaba fara niciun chef si cu productivitate redusa. Pentru a nu fi surmenati psihic, ar trebui sa-si prioritizeze obligatiile si sa se axeze pe cele care sunt absolut necesare pentru starea lor generala de bine.

FECIOARA – horoscop zilnic marti, 31 martie

Fecioarele au o zi exceptionala. Aspiratiile lor se contureaza in planuri concrete si se bucura de sustinerea unei persoane foarte apropiate lor. Descopera ca o relatie persoanala, poate cea cu partenerul, poate cu un prieten foarte bun sau cu o ruda, o sa reprezinte fundamentul emotional pe care vor putea cladi lucruri marete in viitorul lor.

Citeste continuarea pe Lyla.ro.