Horoscop 4-10 decembrie 2017 Oana Hanganu: Mercur retrograd va provoca tot felul de încurcături

Horoscop 4-10 decembrie 2017 Oana Hanganu: Scorpionii vor avea încă un aliat: în 9 decembrie, în zodia lor va ajunge Marte. În zodia lor se află, deja, și Jupiter. Prezența planetei Venus în casa Banilor din astrograma Scorpionilor le poartă noroc nativilor, dar îi și îndeamnă să cheltuiască mulți bani și să se răsfețe.

04 dec. 2017, 04:40
Horoscop 4-10 decembrie 2017 Oana Hanganu: Mercur retrograd va provoca tot felul de încurcături

Horoscop săptămânal 4-10 decembrie 2017 Oana Hanganu. Marte, planeta Războiului, intră în Scorpion, semnul puterii. Află ce înseamnă asta pentru zodia ta!

Horoscopul săptămânii 4-10 decembrie începe sub puternicul marcaj al Lunii Pline din ziua de duminică, 3 decembrie și al tranzitului retrograd al planetei Mercur, în zodia Săgetător.

Luna Nouă din 3 decembrie a avut loc în zodia Gemeni și a pus accentul pe comunicare, pe socializare, călătorii și afaceri.
În aceeași zi, Mercur, care patronează semnul Gemenilor, a intrat în mers retrograd, iar efectele acestuia se vor face simțite în săptămâna 4-10 decembrie, dar și în perioada următoare, până în 23 decembrie.

Mercur retrograd va provoca tot felul de încurcături și probleme în domeniile pe care le patronează: afaceri, călătorii, negocieri, comunicare.

Problemele de comunicare vor provoca, în multe cazuri, tensiuni și conflicte, mai ales că Marte, planeta Războiului, se va afla în Balanță, zodia Mariajului și a parteneriatelor, până în ziua de 9 decembrie.

În 9 decembrie, Marte va ajunge în Scorpion, semnul Puterii, secretelor și senzualității. Aici se află, încă din octombrie, planeta Jupiter. Iar Jupiter, supranumit „Marele Benefic”, dar și „Marele Justițiar”.

Împreună, Marte și Jupiter vor intensifica lupta pentru adevăr, dar și pentru putere, iar multe secrete vor ieși la lumină, multe relații și asocieri vor trece prin momente de cumpănă și multe persoane (în special din zona puterii) vor lupta, din greu, pentru a nu pierde (chiar) totul.

Află cum va fi săptămâna pentru zodia ta!

BERBEC – TAUR – GEMENI – RAC – LEU – FECIOARĂ – BALANȚĂ – SCORPION – SĂGETĂTOR – CAPRICORN – VĂRSĂTOR – PEȘTI