Horoscop 4-10 mai. Află previziunile astrelor pentru tine!

Horoscopul săptămânii 4-10 mai. Nativa din Săgetător trebuie să renunţe la orgoliu şi să nu lase timpul să o îndepărteze de persoanele cu care s-a certat în trecut, mai ales dacă îi sunt dragi ei.

04 mai 2015, 03:05
Horoscop 4-10 mai. Află previziunile astrelor pentru tine!

TAUR

Ai toate şansele ca în această săptămână să primeşti o cerere în căsătorie sau să fii asaltată de către admiratori.

Se anunţă veşti bune pe plan sentimental, însă trebuie să fii totuşi atentă atunci când vine vorba de schimbări radicale. Şi la serviciu situaţia se îmbunătăţeşte, mai ales dacă lucrezi în echipă şi îmbini utilul cu plăcutul.

GEMENI

Încearcă să nu te încrezi în oricine săptămâna aceasta, e posibil să afli că persoanele care păreau amabile sunt de fapt altfel.

Intenţiile lor rele te pot împiedica să ai succes pe plan profesional, aşa că evită să li te destăinui. Vei putea întâmpina unele probleme în mediul familial din cauza bârfelor venite din exterior.

RAC

Este o săptămână bună pentru relaxare şi pentru activităţi în aer liber.

Ai nevoie de o pauză de la muncă, iar banii câştigaţi până acum îţi sunt de ajuns să îţi faci unele mofturi. O călătorie într-un alt oraş sau o plimbare la rude este tocmai bună pentru a-ţi reîncărca bateriile. Dacă ai şi o companie bună, cum ar fi partenerul de viaţă sau prietenele cele mai bune, atunci totul va fi perfect.

LEU

Săptămâna aceasta te vor invada amintirile, şi te poţi întrista sau te vor impulsiona să repeţi unele acţiuni din trecut.

Nu te poţi concentra prea mult la locul de muncă, iar gândul îţi zboară la planuri de viitor, la copii şi căsătorie, şi în principal la a te aşeza la casa ta. Încearcă să fii sinceră atât cu tine, cât şi cu cei dragi şi să îţi exprimi direct dorinţele.

FECIOARĂ

Este o perioadă bună pentru a încerca lucruri noi, mai ales pe plan profesional.

Nu este exclus să îţi schimbi locul de muncă, mai ales dacă ai ajuns în punctul în care nu mai crezi în promisiunile superiorilor tăi. Ai parte de suportul celor dragi la fiecare decizie importantă pe care o iei, ba chiar de multe ori sfatul lor te poate ajuta să alegi drumul corect.

Citiţi mai mult pe eva.ro