Horoscop 4 August 2015: Ce zodie poate fi prădată de hoţi? Mare grijă

Horoscopul zilei de 4 August 2015. Berbecii pot merge într-o vacanță alături de prieteni, iar Capricornii trebuie să fie atenți la lucrurile de valoare, potrivit Bewoman.ro.

03 aug. 2015, 08:21
Horoscop 4 August 2015: Ce zodie poate fi prădată de hoţi? Mare grijă

Horoscop zilnic berbec 4 August 2015

Berbecii trebuie să își facă bagajele și să plece într-o vacanță alături de prietenii apropiați. Aveți grijă să nu uitați nici un detaliu. În dragoste, partenerul de viață vă poate face o surpriză frumoasă.

Horoscop zilnic taur 4 August 2015
Astăzi majoritatea Taurilor se simt obosiți și vor să se relaxeze în aer liber. Nu trebuie să aveți încredere în persoanele care încearcă să se apropie de dvs în mod misterios. În dragoste, încercați să evitați ca monotonia să apară în relația dvs.

Horoscop zilnic gemeni 4 August 2015
Reprezentanții zodiei Gemeni au parte de multe neînțelegeri cu colegii de muncă. Cu toate acestea, încercați să vă păstrați calmul și să vă concentrați pe sarcinile curente. Pe plan sentimental petreceți momente pline de iubire cu partenerul dvs.

Horoscop zilnic rac 4 August 2015
Racii trebuie să ia o decizie importantă astăzi. Ei pot schimba mai multe lucruri în viața lor și își pot ajuta o rudă apropiată care are nevoie de ajutor. În dragoste, trebuie să fiți mai autoritar în fața persoanei iubite și să vă exprimați punctele de vedere.

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO