Horoscop 4 august 2015: Pentru ce zodie vor fi trei ceasuri rele?

Horoscop 4 august 2015. Uite ce îţi rezervă astrele pentru zodia ta marţi, când superstiţioşii spun că sunt trei ceasuri rele. 

03 aug. 2015, 18:32
Horoscop 4 august 2015: Pentru ce zodie vor fi trei ceasuri rele?

Horoscop 4 august 2015 – Berbec

Nimic nu e vesnic, deci asteapta-te ca un proiect cu care te-ai obisnuit de mai multa vreme sa se termine curand. Azi deja intrevezi capatul acestui drum si consideri ca e un final bun, cu rezultate concrete, vizibile, bine meritate. Daca mai poti rezolva ceva acum, pe ultima suta de metri, grabeste-te, dar daca esti multumit de ceea ce ai construit, extrage concluzia finala si pregateste-te sa-i pui punct. Un final e de fapt sansa unui alt inceput, dupa aceea, dar bucura-te o vreme de ceea ce ai obtinut deja.

Horoscop 4 august 2015 – Taur

Nu esti deloc in apele tale si, pentru ca nu ai curajul sa te exprimi liber, din cauza unor inhibitii sau a emotivitatii excesive, nu lasi o impresie prea buna. Esti timid, greu te urnesti pentru a te apuca de treaba, pentru ca esti influentat negativ de griji care nu te lasa sa te manifesti in voie. Posibil ca anturajul sa fie vinovat de starile tale emotionale neplacute, pentru ca te afli in compania unor persoane pesimiste care discuta numai despre necazuri, lipsuri si un viitor sumbru. Nu te poti elibera de acest mediu si incepi sa gandesti la fel…

Horoscop 4 august 2015 – Gemeni

Participi azi la un fel de curs in care acumulezi informatii noi si o experienta superioara in domeniul in care te pregatesti temeinic. Discutia pe care o ai cu un profesor sau cu un specialist clarifica o serie de intrebari care te macina si simti ca lucrurile devin din ce in ce mai limpezi. Acum stii mai bine ce ai de facut si privesti cu multa recunostinta la cel care ti-a impartasit din experienta sa bogata de viata. Prinde din zbor orice informatie transmisa de cei care sunt cu un pas inainte pentru ca ai numai de castigat.

Horoscop 4 august 2015 – Rac

Daca pornesti acum o actiune noua, ai toate sansele s-o vezi indeplinita in timp foarte scurt, pentru ca prinzi un val favorabil care te trimite direct la scopul cel mare. Momentul e perfect pentru o initiativa noua, curajoasa, deci nu astepta nici sa-ti spuna altii ce sa faci, nici sa te impinga altii de la spate, pentru ca azi conteaza curajul propriu de a spune start! Daca esti la inceputul unei actiuni de la care ai mari asteptari in perioada urmatoare, fii sigur ca momentul este excelent si vei vedea cum se ridica toate repede si bine, parca ocrotite de noroc!

Horoscop 4 august 2015 – Leu

Ai mare grija la declaratiile de dragoste care ti se fac azi, pentru ca exista riscul sa pici in plasa unui mare mincinos. Se foloseste de atuurile sale fizice, de talentul de a mestesugi cuvinte frumoase, de arsenalul sau irezistibil de seductie pentru a ajunge direct in inima sau… in patul tau, si, daca te prinde intr-un moment vulnerabil, naiv, sensibil, l-ai putea crede, spre nefericirea ta. Spune nu oricarei ispite sentimentale, chiar daca inima ta contine o imensa dorinta de a iubi si a fi iubit, dar ceea ce ti se ofera azi intr-un ambalaj atragator ascunde si ceva periculos pentru suflet!

Horoscop 4 august 2015 – Fecioara

Apare un musafir nepoftit, dar care reuseste sa anime atmosfera foarte bine in jurul sau, semn ca era nevoie de un suflu nou in anturajul de care deja te-ai plictisit. E o figura proaspata care aduna din nou grupul in jurul sau si umorul de care se foloseste este cheia succesului cand vine vorba de lucru in echipa. Intr-o astfel de atmosfera, lucrezi altfel, pentru ca veselia va lega mai bine relatiile dintre oameni si nimeni nu se mai simte constrans sa-si duca sarcinile la indeplinire, ci le face din placere.

Citeste mai mult pe Revista Teo