Horoscop 4 decembrie 2016. Cumpene pentru unele zodii

Horoscop 4 decembrie 2016. Sagetatorii au de trecut de furcile caudiene numite ‘prieteni’. Apar tot felul de bagaciosi in vietile lor. Citeste mai jos previziunile complete.

03 dec. 2016, 16:59
Horoscop 4 decembrie 2016. Cumpene pentru unele zodii

Berbec – Horoscop 4 decembrie 2016
Iesi in lume si ai sansa de a cunoaste oameni noi. Fata de unul din acesti necunoscuti simti o atractie speciala: ganditi la fel, vorbiti la fel, incat merita sa-i deschizi usa catre o posibila prietenie. Relatia voastra se va cladi in timp, dar vei vedea ce frumos va completati unul pe altul, ce usor comunicati si colaborati, ce bine va simtiti cand sunteti impreuna! Bucura-te daca si el simte la fel, pentru ca azi puteti pune bazele unei minunate prietenii. Totusi, ca sa-i faci loc lui in viata ta, nu e exclus sa pierzi un alt prieten, de aici si dilema ta cea mai mare: nou sau vechi? Lupti pentru o fosta prietenie sau accepti alta?

Taur Horoscop 4 decembrie 2016
Nu te mai crampona de orice superstitie, spunand ca anunta cine stie ce dezastre, pentru ca exagerezi cu temerile tale. Vezi inamici la tot pasul, ti se pare ca orice cuvant ascunde o intentie negativa, ca pe oriunde ai lua-o si orice ai face, tot rau va iesi, dar nu e altceva decat o atitudine negativista pe care o dezvolti pana la extrem. Renunta la aceasta atitudine permanent critica, permanent negativa, ca si cum totul ar fi groaznic in jurul tau, pentru ca ce emiti, asta atragi. Emiti frica, griji, pericole si probleme, acestea se reflecta inapoi catre tine cu putere si mai mare. Incepe sa vezi in jurul tau si detaliile frumoase: ca soarele straluceste, ca cineva zambeste, ca si primesti ceva, nu doar dai etc.

Gemeni Horoscop 4 decembrie 2016
Nimic nu se construieste peste noapte, totul necesita timp de coacere si rabdare, ceea ce ai nevoie si tu ca sa-ti vezi visele implinite. Esti pe drumul cel bun spre tinta ta finala, dar nu trebuie sa sari peste etape. Drumul de la scanteia initiala la valvataia maxima e inca lung, desi tu ai vrea sa ajungi acolo pe loc, dar merita asteptarea. Vorbeste despre dorintele tale, nu le pastra doar pentru tine, deoarece a le verbaliza, a le exprima liber, face parte din procesul de constructie a visului tau. Scrie pe hartie ce-ti doresti, povesteste celor dragi la ce visezi, pentru ca cineva acolo sus te aude si te va recompensa insutit intr-o zi. Dar nu imediat!

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com