HOROSCOP 4 IANUARIE 2018: Cuadratura Lună-Marte aduce irascibilitate. Ce zodii sunt expuse

HOROSCOP 4 IANUARIE 2018: Cuadratura Luna-Marte poate induce dificultati de comunicare si o stare generala de irascibilitate. Intr-un astfel de context astral este recomandat sa ne pastram calmul, sa fim toleranti cu punctele de vedere ale celorlalti si, indiferent de dificultatile intampinate, sa incercam sa vedem partea plina a paharului.

03 ian. 2018, 11:51
HOROSCOP 4 IANUARIE 2018: Cuadratura Lună-Marte aduce irascibilitate. Ce zodii sunt expuse

HOROSCOP 4 IANUARIE 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

E adevarat ca azi poti experimenta o stare de indispozitie, de instabilitate emotionala. S-ar putea sa-ti fie reprosata si o anumita lipsa de modestie, o supraevaluare a calitatilor proprii sau faptul ca profiti de atuurile fizice pentru a-ti netezi drumul si a-ti atinge, bifa anumite interese. Interesant e ca poti sa te confesezi si sa dialoghezi usor, ca poti aduce argumente explicative, care sa scuze orice atitudine adoptata.

HOROSCOP 4 IANUARIE 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Ar fi bine sa nu va faceti un program foarte precis pentru azi, fiindca pot surveni evenimente neasteptate care va obliga sa va modificati programul de mai multe ori. Este posibil sa faceti cateva drumuri scurte in interes profesional si sa ajungeti acasa cu intarziere, spre nemultumirea partenerului de viata. Numai cu calm si tact puteti evita o cearta.

HOROSCOP 4 IANUARIE 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

In prima parte a zilei s-ar putea ca superiorii sa va reproseze intarzierea unei lucrari de care sunteti raspunzator. Chiar daca intarzierea are cauze obiective, pentru a-i convinge pe sefi va sfatuim sa va pastrati calmul si sa va sustineti cauza cu date si argumente concrete.
Pentru a rezolva totul mai repede si mai usor, ar fi bine sa apelati la ajutorul unui coleg cu experienta.

HOROSCOP 4 IANUARIE 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

In viata de cuplu ai vrea azi sa stii ca poti face doar ce vrei, lucru destul de greu de pus in practica, in special in cazul unei relatii sentimentale mai conservatoare, care te restrictioneaza. In familie te poti dovedi un lider entuziast si democratic, probabil un cap de familie intelegator si nu autoritar, care actioneaza doar in concordanta cu dorintele celor apropiati.

HOROSCOP 4 IANUARIE 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Poate fi o zi mai putin comoda in privinta starii de sanatate. Vrei sa te arati mai puternic decat esti, sa cauti sa-ti impui puterea si controlul ori doar sa faci lucrurile asa cum te taie pe tine mintea. In chestiunile ce privesc bugetul personal, esti usor inflamabil la critici si aprig la manie, desi dispui totodata, miraculos, si de suficiente rezerve de toleranta, cordialitate si disponibilitate la dialog.

HOROSCOP 4 IANUARIE 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

S-ar putea sa simti azi cum o forta oculta iti submineaza mai toate initiativele financiare. Reusesti probabil cu dificultate sa pui pe roate un plan, o strategie care sa-ti poate spori veniturile. In cazuri mai disperate, ai putea conta pe sfatul sau sprijinul material concret al parintilor sau al persoanei iubite. In rest, te poti simti atras de iubiri mari, in care te poti darui total, desi nu te poti consola cu nimic.

HOROSCOP 4 IANUARIE 2018 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

S-ar putea ca azi o parte dintre prieteni sa te gaseasca prea temator, conservator si invechit, anacronic. Preferi poate sa mergi pe carari batatorite, sigure, decat sa dai curs unor initiative riscante, unor actiuni cu grad sporit de pericol si hazard. Probabil ca refuzul tau nu va fi primit cu mare entuziasm de catre camarazi, insa dispui de intreaga bunavointa pentru a-i convinge pe acestia sa-ti respecte alegerea.

HOROSCOP 4 IANUARIE 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Poate fi una dintre acele zile in care nu se poate vorbi de un conflict de generatie. Fie parintii sunt mai toleranti si flexibili, in ton cu moda, fie tu dovedesti maturitate si statornicie, vointa de a construi ceva durabil. Sunt posibile mici satisfactii si noroace de ordin amoros. Altfel, nu s-ar putea spune ca te afli in vreo imposibilitate fizica de a face ceva. Te simti sanatos, puternic si dezintoxicat de stimuli negativi.

HOROSCOP 4 IANUARIE 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

E de asteptat sa te mobilizezi exemplar pentru a pune in aplicare o strategie financiara ori un plan care sa-ti aduca bani, profit, bunastare. Probabil ca, in acest sens, alegi sa-ti reactivezi intreaga retea de contacte sociale, reinvii relatii de amicitie si prietenie mai vechi, aproape date uitarii. Castigurile pot veni fara cine stie ce efort, competente si perseverenta, caci prezenta de spirit si intuitia de moment conteaza.

HOROSCOP 4 IANUARIE 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

S-ar putea zice ca esti o fire nemultumita si profund framantata, nervoasa si isterica, ceea ce ii poate aduce pe parinti la o limita a lor ultima de suportabilitate. Nu tine sa incluzi in confruntarile voastre verbale si neintelegeri mai vechi, nu transforma o simpla nemultumire actuala intr-un intreg proces de constiinta intentat lor! In intimitate nu dai probabil curs impulsurilor tensionate, esti mai impacat cu tine.

HOROSCOP 4 IANUARIE 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

S-ar putea spune ca azi, din punct de vedere financiar, te simti apt pentru schimbare, noutate si aventura. Poate ca in afaceri te comporti mai indarjit si acaparator, ca apelezi la metode mai brutale, primitive de convingere, ca actionezi aprins, pricinos, fara predispozitie la concesii. Cand tensiunea atinge cote maxime, este de dorit sa stii sa apelezi la simtul umorului, sa incetezi sa iei lucrurile atat de in serios.

HOROSCOP 4 IANUARIE 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

E posibil sa fii azi intr-atat de obsesiv prins de unele indeletniciri materiale si de unele preocupari lucide, incat sa te simti abrutizat si epuizat in cele din urma, fara sa inregistrezi vreun castig financiar care sa fi meritat efortul. In relatia cu cei din familie se dizolva probabil orice zvarcoleli sau framantari care animau atmosfera. Altfel, departe de a fi lenes si comod, dispui de energia necesara unui act de vointa.