Horoscop pentru luni, 4 mai. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Ziua de 4 mai, luni, vine cu foarte multe schimbari pe toate planurile pentru majoritatea nativilor zodiacului. Unii vor avea probleme mari, insa astrologii sustin ca exista solutii pentru ele, dupa cum urmeaza.

04 mai 2015, 06:40
Horoscop pentru luni, 4 mai. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC: horoscop zilnic – 4 mai, luni

Ziua de 4 mai, luni, ste speciala pentru nativii din berbec avand in vedere ca li se ivest o serie de oportunitati profesionale pe care nu le pot refuza. Pana la finalul saptamanii ar putea sa isi gaseasca un alt loc de munca.

TAUR: horoscop zilnic – 4 mai, luni

Taurii se lovesc luni, 4 mai, de o serie de probleme de natura financiara care ii fac sa se gandeasca de doua ori la cat de multe dintreplanurile pe care si le-au facut ar fi in pericol de esec. Ar trebui sa gaseasca solutii pentru a face rost de mai multi bani.

GEMENI: horoscop zilnic – 4 mai, luni

Gemenii incep saptamana cu dreptul si sunt foarte ocupati pentru a incepe un nou capitol in viata lor. Totul le merge struna, rezolva tot ceea ce au de rezolvat si mai mutl decat atat fac rost si de o importanta suma de bani. Pe plan sentimental totul este perfect.

RAC: horoscop zilnic – 4 mai, luni

Zi de luni foarte buna pentru Raci, care isi fac de lucru dupa ce au reusit sa isi schimbe domiciliul sau locul de munca. Isi vor petrece ziua bucurandu-se de noua schimbare.

LEU: horoscop zilnic – 4 mai, luni

Leii au o zi de luni destul de obositoare, insa unt foarte multumiti de rezultatele obtinute, desi au muncit pe branci. Afla o veste foarte buna cu privire la starea de sanatate a unei persoane foarte apropiate.

FECIOARA: horoscop zilnic – 4 mai, luni

Fecioarele isi dau seama luni ca ar trebui sa faca in asa fel incat sa isi suplimenteze veniturile. Asa ca vor incepe sa puna in aplicare un plan pe care il au de ceva vreme si care se va dovedi a fi foarte bun pe termen lung.

Continuarea pe Lyla.ro.