Horoscop 4 noiembrie 2015. Uite ce îţi rezervă astrele!

Horoscop 4 noiembrie 2015: Soarele este în Scorpion şi aduce multe schimbări astrologice. Cum va fi afecattă zodia ta?

03 nov. 2015, 10:52
Horoscop 4 noiembrie 2015. Uite ce îţi rezervă astrele!

Horoscop 4 noiembrie 2015 – Berbec

Ai in fata ta un exemplu de om care a avut incredere in visul sau si a ajuns sa si-l implineasca. Urmeaza si tu indrumarile sale, pentru ca stie ce spune, vorbeste din experienta proprie si iti ofera sfaturi deja verificate, astfel incat nu mai pierzi si tu timp inutil cu experimente esuate pe parcurs, ci mergi exact pe calea cea buna. E ca o reteta de succes ce merita urmata intocmai! Ai multe de invatat de la el, pentru ca ofera o lectie grozava de credinta. Tu nu crezi orbeste in ceva, nici macar in propriile tale vise, or el iti arata cat de usor ajungi acolo unde doresti daca nu te abati de la credintele proprii. Invata sa speri, cultiva-ti credinta!

Horoscop 4 noiembrie 2015 – Taur

Nu prelua pe umerii tai vini care nu iti apartin, doar pentru ca cei din jur se plang intruna. Da, vrei sa-i ajuti, fara indoiala, dar nu-i ajuti cu nimic daca te simti vinovat pentru problemele lor. Nu ai nicio contributie in situatia in care ei se afla si doar ei sunt cei care pot face lumina. Si tu esti impovarat de o vina care nu te lasa in pace, dar poti discuta cu un parinte sau cu jumatatea ta ca sa descoperi ca iti faci griji fara motiv. Nu te auto-pedepsi si nici nu da vina pe altii, ci priveste lucrurile cu detasare, convins ca totul se va echilibra exact asa cum se cuvine.

Horoscop 4 noiembrie 2015 – Gemeni

In loc sa stai si sa analizezi pe toate fetele o problema, mai bine ai pune mana pe unelte sa rezolvi acea situatie, pentru ca e o chestiune care cere actiune, nu analiza. Nu face nici un fel de presupuneri, ci treci direct la fapte, fara sa mai astepti confirmari de la altii. Sta numai in puterea ta sa rezolvi totul ca la carte, pentru ca ai si ambitie, si energie, si motivatie ca sa te apuci serios de treaba si sa ajungi la un rezultat demn de lauda. Nu e nevoie de teorie aici, ci de practica, de aceea esti stimulat sa te implici trup si suflet in aceasta actiune si s-o duci la capat cu brio. Nu te crampona de intrebari inutile sau analize detaliate.

Horoscop 4 noiembrie 2015 – Rac

Nu te grabi in iubire, lasa relatia sa curga cum vrea ea, pentru ca nu e planul care cere control sau indrumare stricta, ci deplina libertate. Cu cat inainteaza mai lent, cu atat aveti sanse sa va cunoasteti mai bine, sa treceti relatia prin cat mai multe probe edificatoare, sa va bucurati cat mai mult de senzatiile placute de la inceputul iubirii. A te gandi deja la nunta, la copii, la a va muta impreuna desi abia v-ati cunoscut, nu e in beneficiul iubirii tale, pentru ca pierzi din vedere o multime de aspecte specifice evolutiei firesti a relatiei. Fiecare pas conteaza in constructia acestei relatii, deci accepta acest ritm. Tot ce se cladeste lent, tine, si nu asta vrei?

Horoscop 4 noiembrie 2015 – Leu

Poate n-ar fi rau sa renunti la un plan pe care l-ai gandit in cele mai mici amanunte. Ceva iti spune ca nu e momentul cel mai bun pentru a-i da drumul, ca sensul ales nu e cel mai potrivit scopurilor tale, ca nu va avea efectele scontate, si deci ar fi bine sa te gandesti si la altceva. Poate ai deja un plan de rezerva in minte pe care sa-l poti pune imediat in aplicare, inlocuindu-l pe cel care deja iti ridica unele semne de intrebare, decat sa consumi timp si energie pentru un proiect in care deja ti-ai pierdut increderea. Mai bine te-ai concentra asupra altui sens, care poate avea mai multe sanse de succes. E o zi in care abandonul poate fi generator de schimbari pozitive, deci nu te teme sa spui: stop, altceva la rand!

Horoscop 4 noiembrie 2015 – Fecioara

Gandeste-te bine ce instrumente trebuie sa folosesti pentru a-ti atinge scopul pe care il ai acum in minte. Nu ajunge doar energia pe care o pui in joc, ci e nevoie de o strategie foarte elaborata, cu principii precise, cu parteneriate bine definite, poate chiar un regulament foarte strict care sa te duca la succesul visat. Daca ai ales calea respectiva, nu te abate de la ea, chiar daca tentatii vor fi multe, si foloseste-te de toate instrumentele la care ai acces pentru a-ti atinge obiectivul. Asa cere politica acestei actiuni: sa accepti si situatii care nu-ti plac, sa admiti si reguli care nu-ti convin, sa faci pact si cu oamenii pe care-i detesti, pentru ca scopul scuza mijloacele.

Horoscop 4 noiembrie 2015 – Balanta

Primesti atatea semne de simpatie si de prietenie din jurul tau, incat ti se umple inima de bucurie! Iti extragi energia pozitiva din aceste semnale de iubire care vin in valuri mari catre tine, dar acestea sunt rezultatul investitiilor tale pe parcursul timpului. Tu ai fost cel care, din generozitate maxima, ai daruit, ai trimis spre ceilalti acelasi gen de energie, care acum iata, se intoarce la tine inzecit. E un semn bun, ca ai investit in cine trebuie, ca iubirea ta a fost primita corect si a dat roade, deci fii la fel de bun, de deschis, de darnic in gesturi de afectiune, pentru ca ele gasesc solul potrivit in care sa prinda radacini si mai apoi sa creasca!

Horoscop 4 noiembrie 2015 – Scorpion

Ti se pare mult prea greu un plan la care ai depus mari eforturi, dar simti ca deja te depaseste. Ar trebui sa privesti un pic inapoi, nu la ce faci azi si nici la ce ai facut ieri, ci la felul cum ai pornit acest plan, atunci, la inceput. Problema se afla chiar la sursa, pentru ca nu ai pornit cu dreptul, ci de acolo s-au dat toate peste cap. Ia-o inapoi cu calm si atentie pe firul actiunii pana la punctul de inceput si repara totul, pentru ca ai acum ocazia de a o lua de la capat, cu alt tonus si cu solutii mult mai bune. E ca si cum ai tricotat un fular pana la un punct, dar descoperi ca nu ai urmat modelul corect chiar de la primele randuri, deci esti nevoit s-o iei de la inceput. Fa-o fara retinere!

Horoscop 4 noiembrie 2015 – Sagetator

Apare in calea ta in momentul potrivit o persoana care se va dovedi a fi salvarea ta in situatia de fata. E norocul cel mai mare al acestei zile si esti fericit ca ai fost atat de norocos intalnindu-l chiar tu. Sigur ca ar putea trece si prin calea altcuiva si acela sa profite de sansa, dar nu uita ca tu ai un atu in plus si trebuie sa-l valorifici. Pune mana pe sansa imediat ce apare, fara sa te indoiesti de ea si fara sa-i cauti defecte chiar si unde nu exista. Din aceasta mult asteptata intalnire cu norocul se poate naste o etapa mai buna in cariera, o prietenie profitabila, o relatie de afaceri durabila.

Horoscop 4 noiembrie 2015 – Capricorn

Ai nevoie de mult studiu, ca atare propune-ti sa cauti, descoperi si sa explorezi serios acel domeniu care te va face sa te simti implinit. Esti pe drumul cel bun spre un apogeu personal, fie ca e vorba de un proces de dezvoltare spirituala inceput cu incredere, pentru ca vrei sa devii mai bun, mai matur, mai intelept, fie ca e un continuu studiu pentru a urca mai sus pe scara ierarhica. Te preocupa mult reputatia ta, renumele tau de bun profesionist, imaginea ta in cariera si ceea ce decizi azi poate avea efecte dintre cele mai bune si pe termen lung. Nu te astepta la rezultate imediate, e un drum lung si greu, dar plin de satisfactii atunci cand vei ajunge la capat. Ai curaj, deci, sa iei o decizie de zile mari privind drumul pe care vrei sa evoluezi in viata!

Horoscop 4 noiembrie 2015 – Varsator

Uneori nu caile batatorite sunt cele care duc acolo unde trebuie, ci cele complet noi, ca cele pe care le propui tu acum. Ideile tale sunt originale si merita ascultate si puse in practica imediat pentru ca stii bine ce spui. Nu sunt pareri sau vorbe aruncate in vant, ci sunt oglinda experientei acumulate, rezultatul studiilor aprofundate, sunt tot ce ai adunat in ani de efort. Spune ce ai de spus, cu incredere deplina in inteligenta ta, lasa modestia la o parte si, daca cineva are nevoie de ajutorul tau, ofera-i-l cu draga inima, pentru ca tu privesti lucrurile dintr-un alt unghi decat cel direct implicat. Chiar daca, pe moment, i se pare o idee greu de acceptat, dupa o vreme iti va multumi ca ti-a urmat sfatul!

Horoscop 4 noiembrie 2015 – Pesti

Ai tendinta de a intra in panica si a te comporta ciudat la fiecare incercare a celor din jur de a te motiva sau influenta sa pornesti intr-o directie. Ti-e frica de orice pas, vezi peste tot doar inamici si pericole, desi nu ai niciun motiv de ingrijorare. Daca tu nu ai forta de a da startul unei actiuni, alatura-te altora mai dinamici, mai indrazneti care sa-ti deschida drumul. Tu ai putea sta in umbra, fara sa-ti asumi cele mai grele responsabilitati, pentru ca ceilalti sunt de data aceasta motorul principal al acestei actiuni. Daca tot nu esti tu la carma acestei afaceri, nu-i influenta si pe ceilalti cu motive de teama, de stres, de suspiciune. Urmeaza-i fara sa-i impovarezi cu griji inutile.

Horoscop 4 noiembrie 2015 oferit de Acvaria.com