Horoscop: 4 zodii care iubesc cu foc. Sunt dorite de orice bărbat

Dragostea lor este pătimaşă, senzuală, dar în acelaşi timp, romantică si foarte afectuoasa. Vorbim despre femeile care ştiu să fie pentru bărbatul iubit şi amante, dar şi soţii iubitoare. Sunt născute cu precădere în câteva dintre zodii.

RomaniaTV.net
31 aug. 2016, 07:41
Horoscop: 4 zodii care iubesc cu foc. Sunt dorite de orice bărbat

Leu

Femeia Leu este focoasa si asta se observa cu ochiul liber. Dupa felul in care se imbraca, in care priveste, in care paseste emana sex-appeal si cucereste fara prea mult efort. In dormitor este o adevarata leoaica, pasiunea sa fiind nestavilita. Nu face compromisuri si nu se schimba dupa cu vrea partenerul sau, dar asta nu e deloc rau pentru ca are valori bine stabilite, ceea ce inseamna un plus de stabilitate in relatie.

Citeşte şi  Horoscop: Cele mai stângace zodii în dragoste

Sagetator

Femeia Sagetator aduce mereu ceva nou in relatia cu partenerul sau. Este si motivul pentru care relatiile ei sunt de obicei de lunga durata. Nu ai cum sa te plictisesti alaturi de ea. E vesela, joviala, are sex-appeal, incita, se joaca. Ofera totul, dar pretinde la fel de mult. Barbatul care ii demonstreaza dragostea si devotamentul sau va avea numai de castigat.

Citeşte continuarea pe ele.ro