Horoscop: 4 zodii de care NU trebuie să te îndrăgosteşti dacă nu vrei să suferi

Atât femeile, cât şi bărbaţii îşi doresc, în primul rând, dragoste şi respect de la partenerul de viaţă. Din păcate, lucrurile nu stau pe atât de simplu precum par la prima vedere. Şi asta întrucât unii oameni sunt mai predispuşi la a te face să suferi decât la a-ţi ofei iubire şi înţelegere.

RomaniaTV.net
28 apr. 2016, 10:28
Horoscop: 4 zodii de care NU trebuie să te îndrăgosteşti dacă nu vrei să suferi

Berbec

Berbecii nu se indragostesc neaparat usor, dar atunci cand o fac ai crede ca e pentru totdeauna. Aparentele insala insa. Nu dureaza mult pana cand schimba foaia si devin egoisti, artagosi si dominanti. Firea lor impulsiva ii determina sa actioneze de-a dreptul agresiv, fara sa le pese de lacrimile tale. Se plictisesc foarte repede de partener, mai ales daca nu sunt compatibili din toate punctele de vedere.

Citeşte şi  Horoscop: 4 zodii de femei cu har dumnezeisc

Scorpion

Scorpionii te cuceresc cu felul in care stiu sa iubeasca. Puternic si pasional, vei crede ca dragostea inseamna numai lapte si miere. Pana la un moment dat, cand va incepe sa isi arate adevarata sa fata. Pentru ca orice Scorpion are si o latura intunecata. Putin ii trebuie sa intoarca armele impotriva ta si sa se razbune in cel mai crunt mod. Sunt imprevizibili si plini de toane, iar partenerii lor cu greu ii vor intelege.

Citeşte mai mult pe studentie.ro