Horoscop: 4 zodii de femei cu frică de Dumnezeu. Sunt iubite şi ocrotite divin

Credinţa este un lucru personal. Depinde de fiecare dintre noi, de conştiinţă pe care o avem. Însă sunt unii oameni mai înclinaţi către misticism, către latura mai puţin văzută şi imaterială a lumii. Sunt oameni cu frica de Dumnezeu. Aceştia sunt născuţi cu predilecţie în patru dintre zodii.

RomaniaTV.net
29 iul. 2016, 08:08
Horoscop: 4 zodii de femei cu frică de Dumnezeu. Sunt iubite şi ocrotite divin

Pesti

Berbecul nu vede raul ca pe un necaz, ci ca pe o invercare din partea divinitatii. Nu inceteaza niciodata sa creada ca va fi ajutat sa se ridice si chiar asa se intampla. Daca e cazut, gaseste o putere incredibila sa isi revina si totul se datoreaza credintei sale puternice. Se concentreaza mental si fizic pentru a rezolva promblema pe care o are.

Citeşte şi  Horoscop: 3 zodii se super-oameni. Supravieţuiesc şi dacă vine Apocalipsa

Taur

Una dintre cele mai credincioase persoane este cea nascuta in Taur. Nu vorbeste foarte mult despre credinta sa, prefera sa si-o traiasca in taina, in intimitatea sufletului sau. Taurul e convins ca exista ceva mai presus de toate si, chiar daca sunt momente in care nu isi poate explica anumite lucruri, continua sa creada cu toata inima. Iar rasplata cereasca pentru credinta si fidelitatea se vede in tot ce i se intampla.

Citeşte continuarea pe ele.ro