Horoscop: 4 zodii de femei cu har dumnezeisc

Bărbaţii îşi doresc femei care să li se dedice trup şi suflet, care să îi sprijine necondiţionat, să îi iubească şi ocrotească, să fie soţii şi mame devotate. Poate că nu e tocmai uşor să găseşti femeia care întruneşte toate aceste condiţii, însă nici imposibil.

RomaniaTV.net
28 apr. 2016, 08:13
Horoscop: 4 zodii de femei cu har dumnezeisc

Taur

O femeie blanda si linistita. Asa poate fi caracterizata cea nascuta in zodia Taur. E prietenoasa si simpatica, e devotata, foarte loiala si grijulie precum o closca. Partenerul sau de viata va fi un rasfatat, pentru ca femeia Taur este foarte rabdatoare si nu se cearta aproape niciodata. E romantica si are o legatura emotionala puternica cu partenerul. Acesta trebuie sa fie puternic, sa isi asume responsabilitatea unei familii, insa fara a fi seful in casa.

Citeşte şi  Horoscop: 3 zodii care dau totul pentru partenerul lor de viaţă

Rac

O adevarata mana cereasca este femeia nascuta in zodia Rac. Poate fi considerata, pe buna dreptate, cea mai buna dintre toate nativele. E tot ceea ce si-ar putea dori vreodata un barbat de la o femeie: e o sotie iubitoare, o gospodina ideala, o mama grijulie si o amanta perfecta. Iubeste pacea si armonia, e docila, intelegatoare si vesela. Ofera cu placere iubire si o primeste la fel de bine, cauta la randul ei siguranta si fidelitate.

Citeşte continuarea pe ele.ro