Horoscop: 4 zodii de femei greu de mulţumit. Sunt pretenţioase şi fac numai ce vor

Sunt femei care pot fi cucerite simplu, fără prea mult efort, cu un buchet de flori şi cu o vorbă dulce şi pe care tot aşa le poţi ţine lângă tine. Altele, în schimb, nu se mulţumesc cu puţin. Au criterii clare, de la care nu se abat şi îţi pot face viaţa un adevărat calvar dacă nu te pliezi pe dorinţele lor.

RomaniaTV.net
05 feb. 2016, 10:03
Horoscop: 4 zodii de femei greu de mulţumit. Sunt pretenţioase şi fac numai ce vor

Iata-le pe pretentioasele zodiacului:

Scorpion

Femeia nascuta in zodia Scorpion chiar nu poate fi multumita cu una, cu doua. Are pretentii uriase atunci cand vine vorba despre barbatii cu care se inconjoara. Foarte curajoasa si mereu in competitie, nativa Scorpion e intoleranta cu cei care nu se ridica la nivelul asteptarilor sale inalte.

Nu accepta parerile altora si e convinsa ca numai ea poate sa judece corect anumite situatii, astfel ca iti racesti gura degeaba incercand sa ii explici cum vezi tu lucrurile. E ironica si acida, fapt care o face dificil de suportat.

Citeşte şi  Horoscop: Te toacă mărunt. 4 zodii de oameni super cicălitori

Leu

Nativa din Leu este un alt exemplu de femeie greu de cucerit si de mentinul alaturi, pentru ca nu se multumeste cu orice si oricum. Cauta intotdeauna sa aiba alaturi oameni autentici, naturali, care nu spun minciuni doar de dragul de a da bine in ochii celorlalti.

Este o zodie pretentioasa pentru ca e foarte critica si, pentru ca ii place sa argumenteze si sa intre in dispute. Tinde sa isi domine partenerul, tocmai pentru ca e convinsa ca nimeni nu e mai bun decat ea, ca detine adevarul suprem.

Citeşte continuarea pe ele.ro