Horoscop: 4 zodii prea orgolioase ca să accepte ajutorul celorlalţi

Scuze? Ce sunt acelea? Ajutor? Glumeşti! Ei bine, vorbim cât se poate de serios. Vorbim despre zodiile orgolioase, care nu doar că sunt foarte independente, dar au şi un orgoliu exacerbat şi un soi de autosuficientă din cauza căreia cu greu le ajungi la nas.

RomaniaTV.net
16 aug. 2016, 11:42
Horoscop: 4 zodii prea orgolioase ca să accepte ajutorul celorlalţi

Leu

Leul are un nivel ridicat de mandrie si nu accepta sa o sacrifice nici macar in numele dragostei. Nativul este egocentric si are tendinta sa priveasca totul prin prisma intereselor si a sentimentelor personale. E arogant si are impresia ca detine adevarul absolut, motiv pentru care cel mai rau lucru ar fi sa incerci sa ii spui ca greseste si sa ii arati calea cea dreapta. Te va trata cu superioritate si te va scoate din lista de prieteni.

Citeşte şi  Horoscop: Top 5 zodii care înşală la greu! Nu te-ai fi aşteptat la ele

Berbec

Orgoliosul Berbec e tentat sa se supere din orice si fara motiv. Chiar si atunci cand incerci sa iti oferi sprijinul o va lua ca pe o ofensa, va avea impresia ca il consideri incapabil si ca vrei sa ii stirbesti din autoritate. E adevarat ca atunci cand isi propune ceva nimic nu ii sta in cale si chiar ar fi bine sa-l lasi sa actioneze dupa bunul plac daca nu vrei sa creezi tensiune si chiar dusmanie.

Citeşte continuarea pe studentie.ro